Mikor van joga beleszólni az új párnak abba, hogy valaki mennyi gyerektartást fizet?
"akiket az anya rendesen el akarna látni, amit az apa azzal honorált, hogy lelépett. Az ilyen nem apa, sőt, nem férfi." - ehhez képest simán talált új, a jelek szerint számára megfelelőbb párt.
Most úgy egész őszintén, ha az ember nem a "férj és apának való" kasztba akar kerülni, nem anyucit keres a majdani gyerekének, akkor mennyiben érdekes az, hogy az anyatípusú nők minek tartják? Sőt, ez nagyon jó, így több esélye van kikerülni őket, és ezzel az újabb arcra esést...
A "troll-kérdező" csak felsorolta szerintem egy átlag kapcsolat lépéseit... attól mert ír az ember a gyerekről, még nem biztos, hogy akar is...
"Ezt a lekezelő szöveget anyádnak add elő a vasárnapi ebédnél" - az érdekes lenne, lévén 26 éve nem állok szóba se vele...
"Most úgy egész őszintén, ha az ember nem a "férj és apának való" kasztba akar kerülni, nem anyucit keres a majdani gyerekének, akkor mennyiben érdekes az, hogy az anyatípusú nők minek tartják? "
Ez csak akkor érdekes, ha a pasi elvett egy nőt, aki gyereket szeretne és közös megegyezéssel gyereket vállaltak, mint a kérdező pasija esetében.
"Meg lehetett volna,ha a kedves apában lett volna erre minimális hajlandóság." - Könnyű megint a férfire mutogatni... mi anno az exemmel 4 évig próbáltuk, NEM minimális hajlandósággal... és őszintén irigylem a Kérdező párját, hogy ő fél év után kiszállt.
Szóval én is azt hiszem, hogy ez egy megoldhatatlan helyzet.
A kérdező pasija is azt mondja, hogy a gyerekektől ne sajnálja.
A saját pénze, arra költi, amire akarja.
Szerintem itt nem lesz se házasság se gyerek, főleg ha a kérdező még sokszor üti bele az orrát olyanba, amihez semmi köze.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!