Mikor van joga beleszólni az új párnak abba, hogy valaki mennyi gyerektartást fizet?
100-as ezt megírtam, jövőbelátó gömbből kiolvastam:
2 év múlva a kérdező ezt írja majd: a férjem lelépett egy lotyóval, aki sajnálja tőlem a gyerektartást az irigy gennya stb
- szóval nincs új nap alatt
Utolsó, erre meg a Kérdező is leírta a válaszát, ld #66.
(nem hiszem, hogy csak én lennék olyan szerencsés, hogy másodszorra sikerült találni egy olyan nőt, akinek nem az anyaság meg a baba az élete központi kérdése... hidd el, szerencsére akadnak ilyen nők is, igaz, kevesebben, mint amennyi igény lenne rájuk)
Csalados nos pasi udvarlasat viszonozni mikor tudod iker gyerekeit felesege eron felul gondozza haaat nem eppen nemes cselekexet.
Igazi buta lotyora vall
Hogy kinek mi a kapcsolat ertelme egyedi de kommunikalni kell egy hazassagban nem mas oleben keresni a vigaszt
...(folyt) valójában, ha a férfi TÁRSAT keresne az elveszített helyett, és a nők elutasítóan állnak hozzá a gyerekek miatt, akkor egyre inkább a gyerekeket fogja okolni a kudarcaiért az adott férfi, és egyre inkább negatív lesz a hozzáállása a volt családjához.
Ennek a kérdésnek pont az a paradoxona (Kérdező! Figyelj!) hogy a Kérdező párjának azért van némi lelkiismeret-furdalása, és azért bőkezű a volt csládjához, mert simán, könnyen talált új társat. Kikapott volna pár merev elutasítást "mert a kisbabák" alapon, most a minimálbérből járó tartásdíjat is perelni kellene tőle jó nagy eséllyel.
Na ezek mennek, ezek a tények. Szabad haragudni rájuk:)))
Megnosult orok huseget igert joban rosszban
A lotyo csak lotyo marad es nagyon buta de erre majd rajon.Buta erkolcstelen olcso hiszekeny ringyo a kerdezo.
A csalados nos pasi pedig makd visszakapja ezt meg az elettol duplan.
Amit tett fereg viselkedes
Akkor hagyta ott a feleseget mikor az elete legkemenyebb legsebezhetobb idoszakaban volt ehez a ringyoka csak aszisztalt.
"Megnosult orok huseget igert joban rosszban" - ez jól hangzik, csak ugye szinte BIZTOSAN nem igaz. Hol hallottál bármi hasonlót, vagy egyáltalán bármilyen(!) ígéretet az anyakönyvvezetőnél?
"A csalados nos pasi pedig makd visszakapja ezt meg az elettol duplan." - bocsi, de ez tipikus önbecsapás, önáltatás. Gondoltam szólok. Tapasztalatból.
A Kérdező meg a valóságban pont azt tette lehetővé, hogy a párja ne gyűlölje meg egy életre a volt családját. Amiért lehet habzó szájjal szidni persze, de szerintem inkább köszönetet érdemelne.
"Hol hallottál bármi hasonlót, vagy egyáltalán bármilyen(!) ígéretet az anyakönyvvezetőnél? '"
most voltam egy esküvőn és pont erről beszélt az anyakönyveztető - együtt lenni -erre tesznek ígéretet!
-nem amikor egy nehéz helyzetben van -iker szülés nehéz ám- akkor lelécelni és pénzzel próbálni ezt kompenzálni.
A gyereknek apa és anya kell - akik szeretetben nevelik.
Amiket írsz 67% látszik hogy súlyosan sérült vagy ilyen téren.
Próbáld felfogni, hogy egy gyereket NEVELNI kell és ez FELADAT -amit az apa-anya vállal, amikor gyereket hoznak létre. És semmiféle aberrált, felelőtlen magatartás ezt nem írja felül - mert egy gyerek emberré akar válni itt, nem ahhoz bólogatni, hogy te milyen jól szexelsz egy szintén gyerekgyűlölővel, és leszarod az általad nemzett gyerekedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!