Mikor van joga beleszólni az új párnak abba, hogy valaki mennyi gyerektartást fizet?
"Vasectomiát az esküvő előtt, például." - a dolog nem arról szólt, hogy soha, egyáltalán nem akar gyereket... egyébként nem, szerencsére nem csak olyan megbízhatatlan nők léteznek, akik a teherbeeséssel elveszítik a gerincüket, léteznek teljesen normálisak is, akik tudják, hogy egy gyereket két félnek kell akarni.
Kérdező párja egy valódi hibát követett el, elsőre rosszul választott... és ennyi.
"Nem akarta aha olcso kifogas
De rettegj es nehogy teherbe es mert uriember leleP figyelem hianya miatt" - lehet, hogy a Kérdező egy normális nő, aki tudja, hogy a nem kívánt, de a védekezés ellenére mégis bekövetkezett terhesség megoldása a megszakítás, és nem a "majd, ha a karjában tartja, majd úgyis... " aljaskodás.
" a dolog nem arról szólt, hogy soha, egyáltalán nem akar gyereket... "
Ismered netán a szóbanforgó férget, vagy te magad vagy az, hogy ezt ilyen magabiztosan kijelented?:-)
Egyébként ez a duma a tipikus pitsahülyítés a nős pasik részéről. El van hanyagolva, nem is akart gyereket, már rég nincs is szex stb, stb...Ismerek családapát, aki ugyanezzel hülyítette a szeretőjét több, mint 3 évig, közben otthon csinált még 2 gyereket a már meglévő mellé. Nyilván teljesen akaratlanul, és abszolút szexmentesen...:DD
#63, nézd, mivel én kujtúrlény lennék, eleve nem férgezek senkit a tények pontos ismerete nélkül.
És nem, a helyzetet ismerem, én is kaptam az exemtől anno "meglepibabikát"... és pontosan tudom, milyen ez.
Viszont el kell keserítenem az átkozódókat, a sors valóban elintézte érdem szerint, azóta boldog kapcsolatban élek egy "nem anyatípusú" nővel:)
"#63, nézd, mivel én kujtúrlény lennék, "
Azt látom.:D
Nem értem miért kell elítélni. Nem akart gyereket, de a felesége rábeszélte mert ő akart.
Biztos nehéz ikrekkel, de én SOSEM fogom elanyagolni magam vagy a férjem. Már az elején is, pl nem alakított ki napirendet, igény szerint szoptatta őket pedig mondta a párom hogy jó lenne a tápszer, minden nyekkre ugrott hozzájuk, sokszor bent aludt a gyerekszobába a szoptatásra hivatkozva stb.
"Biztos nehéz ikrekkel, de én SOSEM fogom elanyagolni magam vagy a férjem. Már az elején is, pl nem alakított ki napirendet, igény szerint szoptatta őket pedig mondta a párom hogy jó lenne a tápszer, minden nyekkre ugrott hozzájuk, sokszor bent aludt a gyerekszobába a szoptatásra hivatkozva stb."
Na jó, eddig is sejtettem, hogy csak egy troll vagy, de ebből már teljesen egyértelmű.:-)
Ha a feleség rá tudta beszélni, akkor a pasi akart gyereket. Csak aztán rájött, hogy ez mégsem tetszik neki. Nem arról van szó, hogy a feleség kiszúrta az óvszert, vagy elfelejtette bevenni a tablettát. A férjed teljesen, tudatosan vállalt gyerekeket, felnőtt emberként. Viselnie kéne a következményeket úgy, ahogy azt felnőttek között szokás.
Az anya teljesen normálisan vélekedik a baba gondozásáról. Ezek pont azok a dolgok, amiket ma javasolnak a szakemberek.
Anyam ennyire buta no nincs a vilagon
Draga kis maca halvany lila gozod nincs az eletrol se ujszulotekrol.
Tapszer ? Hahaha persze tuti egeszseges elkepzeles
Hogy a pici buta fejedben hogyan kepzeled el az egy a valosag az egeszen mas.
Rabeszelte a gyerekre ??? Hahaha biztos vagyok benne
De aki nem akar azt nem lehet rabeszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!