Mi az, hogy egy férj/társ nem végez házimunkát? Hogy gondolja, hogy ők nem csinálnak semmit?
én igenis összerakom a szekrénysort, becsavarom a villanykörtét.....stb.....nő létemre, mellesleg tiszta ruha, étel minden nap kell, szekrénysor meg jó ha 10 évben egyszer....
ma reggel én is ezen háborogtam, a férjem vállalkozó, nem rohan a munkába,mikor felkel akkor én már túlvagyok a napom felén, komótosan kijön, leül a tv elé reggel 9-kor...hogy mit gondol????...h minden az én dolgom....néha szeretnék férfi lenni többet keresnek és otthon elég a puszta létezésük
ma 13:44
Csakhogy szekrényt összeszerelni, polcot felrakni, évente max 1x-2x kell.
Rendet tartani, minden nap! Takarítani is elég gyakran!
Nem szeretném, ha egy házitündér lenne aférjem. De én se akarok se tróger, se szaki lenni, nekem nagyon is jól áll a fakanáll, meg a varródoboz. A 3 tő palántánkat meg meglocsoljuk együtt :)
Én nagyon hálás vagyok, ha azokat az utálatos pasis munkákat elvégzi. Mint a beton fúrása, meg a szr kipumpálása a lefolyóból. Elég havonta egyszer, és a finom cukros tejes husikás, vagy öblítőillatú dolgokkal megbirkózom szívesen:) Csak hagyjanak az olajos sárral a hidegben BRRR..!
És a lány udvarlóját is verje meg csak ő, ha nem marad, én elsopánkodom a barátnőmmel, meg a kisasszonnyal inkább!
Én szégyellném magam ha a férjem haza jön munkából és még elvárnám hogy segítsen a házi munkában amióta világ a világ a nő dolga a házimunka !!!!!nem is engedném neki hogy ő csinálja szerintem egy nő aki tiszta és igényes az nem bizza másra munkáját nekem az a tiszta amit én csinálok!!bocsánat ha esetleg valakit megsértettem de én így gondolom!
További szép napot
Én nő vagyok, és lelkileg nem vagyok képes összeolajozni magam, meg azt a rohdt betont furkálni, és nem fogok a wc tartáléyhoz nyúlni, amíg nem muszáj. Meg tudom én csinálni, de mindek szenvedjek, ha van, aki szívesen megcsinálja?
Szerintem a nő legyen nő, a férfi meg férfi! Persze, ha valakinek a hobbija a főzés vagy a barkácsolás, az belefér, de ne kelljen már patikamérlegen méregetni, nem -e dolgoztam rá ma eg y kicsit a szerelmemre?!
Ha fáradt vagyok, elterülök a tv elé, és nem csinálok semmit. De ha ő fáradt, - vagy mittudomén, meccset nézne - nem fogom cseszegetni, hogy "te, ma öt perccel többet dolgoztam, kelj fel, és teregess ki!" Még az uszustálat is elé teszem.
Igaz, hoyg ő is ágyba hozza a kávét, ha 10-kor kelek fel szombaton, akkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!