Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem tegnap beismerte,...

A férjem tegnap beismerte, hogy nem szerelmes belém. Lehet így tovább vele élni csak a gyerek miatt?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk házasok, a picink 20 hónapos.A terhességgel kezdődött minden,Mikor észrevette, hogy látszik a hasam, kedvesen megjegyezte, majd lecsökkent az együttlétein száma kb.a heti4-5 alkalomról heti 1-re, de voltak egy hónapos kihagáysok.Nem a sex hiányzott, hanem az, hogy a nagylányom többet símogatta a hasam mint ő, mert ő aztán nem.Szülés után még durvább lett a helyzet.Most beálltunk a heti 1-re, de van, mikor kimarad, szóval havi 2-3 inkább.39 éves.2 műszakban dolgozik 8 órát.sokat volt sazbin, meg gagyi táppénzen, akkor sem változott semmit, szóval nem igaz amit mond, hogy ő mindig fáradt.Tegnap mondtam neki, úgy szeretném ha szerelmes lenne belém.Hallgatott, majd azt mondta, hogy ő reálisan éli az életét, ha többet akarok, menjek a szomszédba.
2010. máj. 27. 09:07
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Nem sértődöm meg.1-2 kilóval kevesebb vagyok, mint szülés előtt.Mindig adok magamra, szemem kihúzom, nincs lenőve a hajam.Természetesen nem úgy vonulok itthon mint egy kiéhezett szuka, mert hát a gyerek után nem fogok 20 centis sarkokon rohangászni necc harisnyában.Annyi a bibi, hogy nincs időm tornára.Szeretnék, de nem segít, hogy el tudjak menni.Szerintem direkt, azt szeretné ha másnak sem tetszenék és nem lenne önbizalmam.És még az is, hogy nincs pénzünk új ruhákra, sexi fehérneműkre, de minek is lenne, ha úgy sem venné észre?
2010. máj. 27. 11:50
 42/52 A kérdező kommentje:
A házasság négy évszakáról az jutott eszembe, hogy azért egy hónap után nem jön tán a 10 éves tél.-)))))))))))
2010. máj. 27. 11:51
 43/52 anonim ***** válasza:

Van aki szavakkal és simogatással fejezi ki a szeretetet, meg szexszel. - és ezt várja.

Van aki azzal, hogy megteremt mindent a családnak, biztonságot nyújt, dolgozik érte...és hasonlót vár.

Van, aki sok időt ad, közös programot - és ezt várja.

Van, aki ajándékokat ad, és vár.

Nem kell egyformának lennünk. Én szavakat adok, ő biztonságot. Ő tőle azt kell elfogadni, ami tőle várható, - és lassan tanítani a saját nyelvemre, miközben tanulgatom azz ő nyelvét is. Sokszor a különbség megfigyelhető a felmenő családokban. Egymás kódjára kell hangolódnunk.Ez lassú és fájdalmas, de az eredmény dupla élvezet.

2010. máj. 27. 11:52
 44/52 A kérdező kommentje:
A szüleimről annyit, hogy korán meghaltak és mikor megszülettem, elváltak.Az ő szülei mikor megszületett elváltak.A lassú tanulásról meg annyit, hogy mi van ha én is meghalok, mint anyukám 3 év múlva.Addig meg csak kenyér és víz?Élni szeretnék, ha kell egyedül, az nem fáj annyira mint a társas magány.Lehet hogy igazad van, szépen írtad, van aki biztonságot teremt.Midig is ennyit és ilyen formában dolgozott.Csak most közösen élünk.miért gondolják azt az emberek, ha valakinek munkahelye van az egyenlő azzal, hogy szeret?
2010. máj. 27. 11:58
 45/52 A kérdező kommentje:
Igen, nem fogja fel, hogy elveszíthet,azt hiszi a gyerek mindenek felett.Egyszer voltunk külön-három nap után úgy rohant le mint aki 5 éve nem látott nőt.Ehhez a macska -egér játékhoz nincs kedvem.
2010. máj. 27. 12:05
 46/52 anonim ***** válasza:

Az az igazság h valószínű eljátszotta azt, hogy szeret. Vannak ilyen jó játékosok. Mondjuk azért játszotta el, mert önös érdekei voltak..pl. gyereket akart, vagy egy otthoni robotot, aki megcsinálja az ő kis kényelmes életét. De az tuti, hogy igazán soha sem szeretett.

Nekem is volt egy hasonló kapcsolatom, de én már egy-két hónapra láttam ugyanezt a jövőt gondolatban előre kivetítve, mint ami veled lett. Én szakítottam és jól tettem, bizony! Ő is nagy játékos volt!!!

Nehéz ez így gyerekkel...lehet hogy meg is csal, kitudja, de ebben nem vagyok biztos. De hogy a szomszéd "fas*zára ráhuzat" az azt jelenti, hogy les*zarja hogy mit csinálsz.

Itt is tévesen gondolta... neked nem f*sz kell, hanem hogy érezd, hogy szeret!

Ha te úgy érzed, hogy egyedül is boldogulnál, jobb ha ezt teszed, mert ilyen lelki sivárságban és megalázó helyzetben rosszabb élni mint ha egyedül lennél.

Én is pont ezt vetítettem ki a Te példádon, hogy ő elba*sza neked a fiatal éveidet amikor boldog lehetnél, és éreznéd, hogy szeretnek, becsülnek, ahelyett meg tűrsz neki 10-20 évig, és mire megöregszel és elkeseredett leszel, akkor meg nagy vígan lelép egy fiatal nővel...te meg ott maradsz a sza*ban, a lelki sivárságoddal, megöregedve:(((

Igen, nekem is ez jelent meg a lelki szemeim előtt:(

2010. máj. 27. 12:21
 47/52 anonim ***** válasza:

Egy csalódott és sértődött nő és egy hasonló férfi között persze, hoyg nem tud lángolni a szerelem! Beszéljétek ki, kapargassátok félre a hamut, ot van az a parázs alatta. Biztosan ő is vágyik erre, hiszen mindenki azt szeretné, hogy szeressék. Nem véletlenül válaszottad őt. Most már túl vagy a párkeresésen, mostmár a kapcsolatot kell megélned.

Én azt olvasom a soraid között, hogy pánikban vagy: "rövid az élet, boldognak kell lenni, nics idő totyogni"

De ez nem igaz! Lehte hogy a te élményeid ezt súgják, de becsapnak. Ha elfutsz, akkor elfutsz a boldogság elől is, lehet hogy most jobb lenne, de rövid lenne.

Maradj itt, oldjátok meg ezt a helyzetet, (meg a többit, ami jön) é súgy boldogok lesztek a sírig, ami remélem még vag y60 év legalább!

Van időd! De ha elrohangálsz, pont azt veszted el, amit keresel!

Egy ember el akart menekülni az árnyéka elől. Futott egész életében, s az árnyék végig üldözte. Eg ybölcs azt tanácsolta: ÁLLJON MEG! És láss csodát: az árnyék nem üldözte őt tovább!

Akár keress meg egy pszichológust, kineziológust, hogy segítsen előrelépni! Miért is ne? Fodrászra is költessz, ha jó hajat akarsz?!

2010. máj. 27. 12:35
 48/52 anonim ***** válasza:

Küzdd le temagad, azt mondom! Te változtass! Légy vidám, kedves! Szexi! Ne legyél sértődött! Nehéz, de meglátod, ő is megváltozik.Cska ne lehessen érezni rajtad, hogy követeled a választ! Csak önmagadért legyél vonzó és kívánatos. Nme fogja megállni.

A csinos öltözködés nem pénz kérdése. A tavalyelőttiben is lehetsz szexi!

És idézgessétek a régi kedves emlékeket! Vegyétek elő a régi fotókat, menjetek el a régi helyekre, szóban is idézd: "emlékszel, amikor..?" és mosolyogj hozzá!

Te követelőzöl most! Ezt hagyd abba!

2010. máj. 27. 12:40
 49/52 A kérdező kommentje:
Tuti jó játékos és játszott, csak ár nincs miért meg hát az elég fárasztó-így nekem sincs több idő rá.döntöttem, köszönöm a válaszokat.Puszi mindenkinek.
2010. máj. 27. 14:28
 50/52 anonim ***** válasza:
miért nem éltek nyitott kapcsolatban? azzal mi a bajod? ha már te sem szereted őt, ő sem téged. legalább megpróbálhatnátok. és mondd meg neki hogy fogyjon le, mert a gyerek cikinek fogja érezni. így is lesznek sokkal fiatalabb apukák majd 15 év múlva, legalább adjon magára... hát ennyire fontos neki a fia?
2010. máj. 27. 16:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!