A férjem tegnap beismerte, hogy nem szerelmes belém. Lehet így tovább vele élni csak a gyerek miatt?
"Kérdem én aki szeret, az ezeket a szavakat modja:Húzasd magad a szomszéd f..-ára?"
épp az mondja ezt, aki szerelmes, mert a szerelmes megbántódik, ha nem érzik, nem értékelik a szerelmét.
De most ahányszor lanyhul a szerelem, te annyiszor fogsz akarni válni? Akkor minek házasodtatok össze? Gondolod, hogy 100 évig egyfolytában lángol s zerelem?? Be is b..na!!Bocs. Nme tudnánk dolgozni, tervezni, tanulni, gyereket nevelni, semmi, mert lekötne a kémia..Nem kell örökké szerelem. Ne követelőzz, hanem arról beszélj neki, amit te érzel iránta. Vag yinkább mutasd ki. Ő házasságot igért, nem donjuannak szerződött. Úgy gondolkodsz, mint egy csitri!
Kövesd meg a férjedet, ez nem volt szép!
utolsó előtti vagyok.Csak a lelkiismeret miatt van veled,meg a kötelezettségek miatt.Ez így kifeljezve naon durván hangzik,de ez az igazság,akkor is ha rosszul esik.Hidd el a házasságok 99%-át ez hajtja előre.
Hogy is mondjam neked,a házasság egy szerződés,melyben a két fél vállalja a anyagi terhek közös viselését,a gyermekek közös nevelését,és a hűséget,hogy a szerződés ne bomoljon fel.Leírva hülyén hangzik,de nem örök szerelmet fogadunk,hanem azt,hogy együtt leszünk jóban,rosszban,egészségben betegségben stb,stb....
Tudom hiányzik a testiség,meg az összebújás,de néma gyereknek anyja se....
Írtam a masszázst,de nehogy azt gondold,hogy nálunk ez bevett szokás.Én is akkor veszem elő amikor egy hullámvölgyben már minden kötél szakad,és megkérem,hogy úgy fáj a lábam,nem-e masszírozná meg,cserébe én is hajlandó vagyok megnyomkodni az övét.Közben elkezdünk beszélgetni,aztán összebújunk.Ez mindig be szokott jönni.Szóval csak egy kezdő löket kell,nem kell mindjárt ajtóstul rohanni a házba.
10:18-as vagyok
Az előző házasságod is ilyen okokból szűnt meg? Úgy érezted, hogy a(z) (ex)férjed nem adja meg neked amit szeretnél?
Sajnos ha már másodszor történik meg veled ugyanolyan dolog, akkor esetleg le kéne vonni egyfajta következtetést, hogy talán neked is van abban szereped, hogy a pasik egy idő után így viselkednek veled. Vagy az ember mindig ugyanolyan tipust választ tudat alatt?
mi az hogy három év után nincs már szerelem csak szeretet???? nemár...ha ilyen lenne a világ igen siralmas lenne...szüleimnek most lesz a 24. házassági évfordulojuk...és SZERELMESEK...nem csak szeretik egymást...apu ugyanúgy nőként tekint rá...kényezteti...szépnek látja...megdicséri...kivánja...csókolja és öleli...és ennek kéne természetesnek lennie...
ha nem megy ne erőltesd...én is úgy vagyok vele ahogy te...mér kell az ilyen dolgokon erölködni??? maguktól kéne jönniük...el se tudom képzelni h két év mulva még ne legyek SZERELMES a páromba...egyértelmü h ott a megszokás a szeretet és a tisztelet...de elég ronda, ha 3 év után elmúlik a szerelem...a szerelem nem múlik el magától...vagy akkor egyáltalán nem is volt...igenis lehet lángolni 100 éven keresztül is...szerelemből....csak a megfelelő társ kell hozzá...és a kölcsönös megadás...de hát az emberek többsége nemigen tesz semmit a kapcsolatukért...elkényelmesednek és kész...
előttem pozitiv minta áll...tudom milyen az IGAZI SZERELEM...
sajnálom hogy neked így alakult...megjátszotta magát...és nem csodálom hogy becsapva érzed magad...mérlegelj h mi a fontos neked...a gyerekeknek meg hosszútávon úgysem jó, ha az anyukájuk és apukájuk ilyen viszonyba van...
sok szerencsét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!