Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 héttel ezelőtt egy gyerek szerelmes lett belém, hiába mondtam neki, hogy én nem nemfogja fel. Mi legyen? Mi van?
Figyelt kérdés
Jocó egy cigánygyerek, aki szerelmes lett belém, na és ezt megtudta a volt barátom,mert pont sétáltunk az utcán(a volt barátommal),és pont akkor jött.A Jocó azthitte,hogy a bandi a volt pasim,de a bandival más szakítottunk,és semmi nincs köztünk csak barátság.na de most a bandi aztmondta a Jocónak hogy a barátja vagyok,közben egyet kacsintott.Én sosem haragudtam a bandira,mindig is szerettem,de vajon ő mit érezhet?Gondolkoztam,ha nemérdekelné ez az egész a Bandit,lelépett volna.... na most akk mi van mert belekeveredtem !?!
jah a bandi a volt pasim,a jocó meg amelyik szerelmes belém
2009. febr. 15. 18:33
1/7 anonim válasza:
Meg akar védeni a cigánykölöktől.
3/7 anonim válasza:
Már cigányokat is beengednek ide? o.O
4/7 anonim válasza:
... Nagggyon vicces! De tényleg.
5/7 anonim válasza:
"A Jocó azthitte,hogy a bandi a volt pasim,de a bandival más szakítottunk..."
"jah a bandi a volt pasim"
Először kicsit szedd össze a mondanivalód pls:)
6/7 A kérdező kommentje:
Jolvan mindegy a lényeg az hogy az ügy megoldódott ennyi de azért kösz :)
2009. febr. 16. 18:38
7/7 biohazardxxx válasza:
retkes cigánnyal ne foglalkozz mert meg is erőszakol majd a végén. jó tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!