A férjem tegnap beismerte, hogy nem szerelmes belém. Lehet így tovább vele élni csak a gyerek miatt?
az, hogy nem szerelmes önmagában szerintem nem meglepő, mert a szerelem 1 idő után elmúlik, és a szeretet az ami pont emiatt alapja lenne egy hosszú kapcsolatnak. Ha ilyeneket mond, hogy keresd máshol a boldogságod, akkor lehet, hogy ő is máshol keresi, de hogy nem szeret az biztos!
Sajnálom, ez csak rosszabb lesz, jobb tovább lépni!
A nagyládnyod is tőle van? Tehát már két közös gyereketek van?
Átérzem, hogy nem maga a "kamatyolás" kell, hanem a simgoatás, kedvesség, gyengédség. Velem ugyanez volt az első házasságomban. A gyerek azt látta, hogy az apuci soha meg nem símogatja, nem öleli meg az anyukáját. Testileg sem kellettem neki. Így gyötrődtem másfél-két évig. Nem a szex hiányzott, hanem az összebújás, simogatás, szeretgetés, megbecsülés.
Nem kerestem külső kapcsolatot, de ilyen érzelmi sivárságban mégis beleszerettem valakibe, aki miatt el is váltam. Most ő a férjem és nagyon szeretjük egymást. Simogat, szeretget, hozzám bújik, kimutatja az érzéseit.
Próbáld meg neki viccesen előadni a kívánságaidat,ha nem akarsz ilyen bunkó válaszokat kapni.pl:megcsinálod a hajad,kifested magad,elé állsz és megkérdezed,hogy na hogy nézek ki?De egyből hozzáteszed,hogy gondolkozz,erősen,naon figyeljél mit mondasz,mert csak a helyes választ fogadom el.
Vagy felteszed a kérdést szerinted kövér vagyok?De hozzá teszed,az előzőeket.Vagy jól áll ez a ruha nekem igaz-e?
A férfiakra nem lehet várni,hogy majd fél szavakból meg értenek,a szájukba kell adni a szavakat!Még mi nők sem értjük sokszor,hogy mi bajunk van,nemhogy ezt egy férfitól várjuk el.És ha gyengédségre vágysz,akkor miért nem mész te oda hozzá,átkarolod,megöleled amikor elmész mellette,kérsz egy puszit,ha beszélsz hozzá közel állsz és simogatod a vállát stb...Tudod,kimutatod az érzéseid,és így ő is nyitottabb lesz feléd.
Vagy készíts masszázsolajat,és masszírozd meg,aztán kérd te is ezt tőle.
Persze, hogy lehet! A házasság sokkal több szerelmi kapcsolatnál! Pont erre esküdtetek, hogy jóban -ROSSZBAN. Ez még nem is rossz, haragban, és balszerencsében is együtt lesztek, ez az élet. A szerelem jön-megy! A jházasságban is vannak hűvösebb és forróbb időszakok, persze hogy lehet együtt élni, sőt kell! Vissza fog jönni a szerelem. És he mégsem? Azzal élsz, akit szeretsz, akit választottál, akivel közös a gyereketek, a sorsotok..!
A szerelm túl van misztifikálva.
de ha szerelemre vágytok, kicsit hajts rá a pasira! Ne mondd már, hogy nem tudod elcsábítani, ha már egyszer feleségül vett!!
Rosszul esett neki amit mondtál! Két műszakban dolgozik értetek, mindent megesz, te meg ez mondod, hoyg szeretnéd, ha szerelmes lenne?!
1. ez szemrehányásnak hat: Te nem szeretsz úgy mint én!
2. Ilyesmit nem lehet követelni
3. Ez úgy néz ki, hoyg az ő szeretetét te le se sz..od, neked az nem elég jó.
Szerintem megbántottad, próbáld egy kicsit becsrkészni, hogy mosolyogjon újra a szíve!
Öltözzz fel csinosan, csinálj neki valami finomat, vidd ki egy éjjeli borozásra a teraszra..flörtölj vele, hogy a fény a szívébe visszatérjen, és nemsokára megjön a szerelem is! Olyan az, mint a bújópatak!
És ne olyanról ábrándozzz, ami nincs, hanem azt vedd észre, amit ad! Dicsérd meg érte, köszönd meg, vedd észre, és meglátod, egyre jobb lesz!
Ha fáradt, egy masszázs, uram bocsá' erotikus masszázs, fürdő csodákat tehet, jó kis zene stb..Kicsit küzdeni kell, mint lánykorodba.
Nem kaptad őt meg örökre..tenni kell,ha kell.
Lehet, hogy már én sem szeretem őt mint férfit, és az is baj, hogy tőle várom a csábítást.persze, hogy el tudnám csábítnai, bár már kaptam visszautasítást, megviselt.Azt mondta nem jó pasi lennék, ha így megvisel és nem merek újra próbálkozni.Ez egy patt helyzet.Becsapva érzem magam.
Azt lefelejtettem írni, hogy egyáltalán nem ad már magára.Jó, naponta fürdik, de lenőtt a haja, alig borotválkozik, szóval úgy néz ki mint Kossuth Lajos.Pocakos lett és kinyúlt mackókban rohangászik mindig.Néha már égő.Mikor megismerkedtünk egyáltalán nem ilyen volt.Most majd írják, hogy én is biztos ilyen lettem, de nem.Egyszerűen nem vevő rám.Most hiába nyomulnál egy jó barátodra te mint férfi, vagy mint nő, ha az kedves mosollyal visszautasítana, mert nem jössz be neki, de amúgy nagyon szeret.Én nem bírom ki így vele, mert nagyon bánni fogom mondjuk 50 évsen, amikor ő majd talál egy fiatal barátnőt, én meg már nem kellek senkinek.Sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!