A férjem tegnap beismerte, hogy nem szerelmes belém. Lehet így tovább vele élni csak a gyerek miatt?
Értem,hogy ne csak éljünk egymás mellet,hanem egymásért..
Én ugyan így érzek,de az utolsó előtti kommented a reális valóság.És a férjed látja ezt.De tenni nem tud ellene,attól még nem biztos,hogy neki ez így jó,sőt...
ha engem kérdezne a férjem,hogy szeretem-e,nagyjából azt válaszolnám amit a férjed,sajnos.Így én őt is megértem.Próbáld meg te is.
Nem nyilas a horoszkópja véletlenül?
teljesen átérzem a helyzeted. Pontozzatok le nyugodtan, de szerintem ennek magától müködnie kellene. Ezer ilyen témában íródott könyvet olvastam, különbözö pszichológusoktól, pszichiáterektöl. Mindegyik egy véleményem van: az embereknek szükségük van a szeretet kimutatására, gesztusokra. Mit ér azzal az ember ha odavágják neki, hogy szeretlek de nem mutatják ki? Semmit, mert azok csak szavak, érzelmi töltet nélkül. Teljesen jogos igényeid vannak és most ne haragudj meg de szerintem nem érdemes vele maradnod. Föleg ha ilyen gusztustalan dolgokat mond. Velem egy pasi sem beszélne így de hasonlóan sem mert repülne a hetedikröl. Mi is 3 éve vagyunk együtt, kb azóta is élünk együtt, terhes vagyok az elsö kislányunkkal és lássatok csodát még mindig szerelmesek vagyunk egymásba! Imádja simogatni a pocimat, lesi minden kívánságomat, mikor mosogatok csak úgy átölel és szeretget de ez a gesztus a nap nagy részére jellemzö is.
Nálatok is így kellene lennie. Most lehet bunkó vagyok de szerintem járj nyitott szemmel, mert a férjedet nem fogod tudni megváltoztatni, de ha jön olyan aki tényleg szeretne akkor mindenképpen lépj ki, a gyerekednek is jobb lesz. A gyerekek megérzik ám ha valami nincs rendben és akkor kezdenek furcsa dolgokat csinálni, szóval erre vigyázz.
Remélem minden rendbejön!
22/L
10:18 vagyok megint. :)
Az jó ha magadat reálisan látod. Akkor a következő kapcsolatoban (mert biztos vagyok benne, hogy lesz..még ha nem is fogsz férjhez menni újra) ne mutass mást, hanem az igazi énedet. A férjeid honnan tudták volna, hogy kívülről amit látnak az nem is úgy van. akkor mutasd meg azt amit eddig nem nagyon láttak. Akkor senki sem fogja becsapva érezni magát 3 év múlva.
A gyerekekkel kapcs. akarta még írni, hogy mint szerető anya, azért gondolj arra is, hogy nekik nem túl jó az, hogy váltakoznak a pasik melletted. Nekem is van gyerekem, akinek jó a viszonya az apjával (az exemmel) és szereti a férjemet is. De nem hiszem, hogy kitenném megint a lelkét olyannak, hogy megint egy másik pasit fogadjon el mellettem.
Nekem úgy tűnik, mintha inkább a te szerelmed gyengült volna. Nem baj, ez normális.Lesz még itt madárdal! Ezért nem szabad őket elhagynod!
Olvassátok el:
A házasság négy évszaka Gary Chapman
Kiadó: HARMAT KIADÓI ALAPITVÁNY
Szállítás: 3-6 munkanap
Oldalak száma: 272
Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly: 400 gr
ISBN: 9789632880310
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2009
Fordító: DR. MIRNICS ZSUZSANNA
Árukód: 2206450 / 1062274 2.500 Ft helyett
2.375 Ft (Megtakarítás: 5%)
Szállítás: 3-6 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény 15% -ig
Bővebben a Libri törzsvásárlói kártyáról
Rövid leírás Olvasói vélemények Multimédia Készlet
A kapcsolat évszakai, csakúgy mint a természetben, következetesen és kérlelhetetlenül követik egymást. A szerző nemcsak ismerteti a házasság különböző évszakainak sajátosságait, kihívásait és nehézségeit, hanem a bemutatott módszerek, valamint az önismereti gyakorlatok segítségével reményteljes utat mutat a kapcsolatok minőségének megújítására."
"Mars és Vénusz mindörökké együtt
Gyakorlati tanácsok a tartós kapcsolat megőrzéséhez - Amit anyáink nem mondhattak el és amit apáink nem tudtak
John Gray
Trivium Kiadó
Mars és Vénusz sorozat
Ha a könyv nem is oldja meg a Mars és a Vénusz között fennálló különbségekből adódó ellentéteket, de nagymértékben hozzájárul egy új, kölcsönös párkapcsolat és egy beteljesedő szenvedély fenntartásához, amely az idő múlásával nem fogy, hanem gazdagodik. Ne váljunk önmagunk foglyaivá, hiszen sokan nem tudják, hogyan adhatnak és kaphatnak szeretetet. Az élet csak egy pillanat, éljünk lehetőségeinkkel és ne szalasszuk el a szeretet adta örömöket."
A szomszéddal ugyanitt lennél két év múlva! D a gyerekek, meg a férjed nem!
A szüleid jól éltek? Nme őket másolod?
"beismerte?"
Úgy beszélsz a szerelmedről, mint egy vádlottról.
Nem túl sok pasi váltakozott az életemben.Az első férjem 17 évesen ismertem meg és együtt voltunk 33 éves koromig.utána jött egy szerelem, annak vége lett gyorsan, majd 37 évesen féjhez mentem a második férjemhez.Nem egy eseménydús pasik terén.
Nem színészkedésből nem mutatom ki hogy bizonytalan vagyok.Ilyen voltam mindig azt hitték beképzeltség a zárkózottségom oka, mert nem voltam egy bányarém.Nem tehetek róla, hogy félénk vagyok és ezt mások beképzeltségnek fogják fel.A félénk ember hiába vágyik szeretetre, nem tud nyitni.aztán jön egy vagyány csávó, aki még egy félénk lányt is be tud cserkészni és aztán annak a lánynak annyi.Ennyi:-)))
Szia!
Nagyjából végigolvastam a válaszokat, és eg dolog jutott eszembe. Te mennyire vagy igényes magadra? Vékonyabb v teltebb testalkatú vagy, ápolod a hajad, arcod, bőröd, stb? Mert az jtuott eszembe, hogy a gyerek születése óta nem hagytad el magad külseileg? És lehet hogy ezért néz másként rád?
Nem kekeckedni akarok, se megalázni v ilyesmi, de nálam is ez volt. Most 5 hónapos a lányom, és az első 3 hónapban volt időszak hogy egész nap a hálóingembe rohangásztam itthon, kócosan, smink nélkül. Épp annyi energiám, időm volt a gyerek mellett hogy fogat mossak. Mondanom se kell, ha férjem se kívánt .. aztán rájöttem szépen lassan, elmentem fodrászhoz, mani és pedikűrre, kozmetikushoz, vettem néhány ruhát és máris jobban éreztem magam.És még a szülés előtti súlyomból is visszafogytam néhány kilót. Újra jó volt kimenni az utcára, jól éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!