Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem tegnap beismerte,...

A férjem tegnap beismerte, hogy nem szerelmes belém. Lehet így tovább vele élni csak a gyerek miatt?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk házasok, a picink 20 hónapos.A terhességgel kezdődött minden,Mikor észrevette, hogy látszik a hasam, kedvesen megjegyezte, majd lecsökkent az együttlétein száma kb.a heti4-5 alkalomról heti 1-re, de voltak egy hónapos kihagáysok.Nem a sex hiányzott, hanem az, hogy a nagylányom többet símogatta a hasam mint ő, mert ő aztán nem.Szülés után még durvább lett a helyzet.Most beálltunk a heti 1-re, de van, mikor kimarad, szóval havi 2-3 inkább.39 éves.2 műszakban dolgozik 8 órát.sokat volt sazbin, meg gagyi táppénzen, akkor sem változott semmit, szóval nem igaz amit mond, hogy ő mindig fáradt.Tegnap mondtam neki, úgy szeretném ha szerelmes lenne belém.Hallgatott, majd azt mondta, hogy ő reálisan éli az életét, ha többet akarok, menjek a szomszédba.
2010. máj. 27. 09:07
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

Értem,hogy ne csak éljünk egymás mellet,hanem egymásért..

Én ugyan így érzek,de az utolsó előtti kommented a reális valóság.És a férjed látja ezt.De tenni nem tud ellene,attól még nem biztos,hogy neki ez így jó,sőt...

ha engem kérdezne a férjem,hogy szeretem-e,nagyjából azt válaszolnám amit a férjed,sajnos.Így én őt is megértem.Próbáld meg te is.

Nem nyilas a horoszkópja véletlenül?

2010. máj. 27. 11:21
 32/52 A kérdező kommentje:
én megértem őt, de nem tudok így élni, mert először is magamat értem és magam iránt is flelelős vagyok.
2010. máj. 27. 11:26
 33/52 A kérdező kommentje:
11.20-asnak.végre valaki a szívemből szólt.Miért annak kell lemondani aki szerelmet vár annak a kedvéért aki nem tud adni?Egy gyereket lehet nevelni úgy is ha nincs itt mindig,de én megengedném neki hogy minden este itt legyen vele, csak ne alázzon meg tovább azzal, hogy bezárt egy börötnbe ahova csak száraz kenyeret és vizet ad.
2010. máj. 27. 11:28
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

teljesen átérzem a helyzeted. Pontozzatok le nyugodtan, de szerintem ennek magától müködnie kellene. Ezer ilyen témában íródott könyvet olvastam, különbözö pszichológusoktól, pszichiáterektöl. Mindegyik egy véleményem van: az embereknek szükségük van a szeretet kimutatására, gesztusokra. Mit ér azzal az ember ha odavágják neki, hogy szeretlek de nem mutatják ki? Semmit, mert azok csak szavak, érzelmi töltet nélkül. Teljesen jogos igényeid vannak és most ne haragudj meg de szerintem nem érdemes vele maradnod. Föleg ha ilyen gusztustalan dolgokat mond. Velem egy pasi sem beszélne így de hasonlóan sem mert repülne a hetedikröl. Mi is 3 éve vagyunk együtt, kb azóta is élünk együtt, terhes vagyok az elsö kislányunkkal és lássatok csodát még mindig szerelmesek vagyunk egymásba! Imádja simogatni a pocimat, lesi minden kívánságomat, mikor mosogatok csak úgy átölel és szeretget de ez a gesztus a nap nagy részére jellemzö is.

Nálatok is így kellene lennie. Most lehet bunkó vagyok de szerintem járj nyitott szemmel, mert a férjedet nem fogod tudni megváltoztatni, de ha jön olyan aki tényleg szeretne akkor mindenképpen lépj ki, a gyerekednek is jobb lesz. A gyerekek megérzik ám ha valami nincs rendben és akkor kezdenek furcsa dolgokat csinálni, szóval erre vigyázz.

Remélem minden rendbejön!

22/L

2010. máj. 27. 11:35
 35/52 anonim ***** válasza:

10:18 vagyok megint. :)

Az jó ha magadat reálisan látod. Akkor a következő kapcsolatoban (mert biztos vagyok benne, hogy lesz..még ha nem is fogsz férjhez menni újra) ne mutass mást, hanem az igazi énedet. A férjeid honnan tudták volna, hogy kívülről amit látnak az nem is úgy van. akkor mutasd meg azt amit eddig nem nagyon láttak. Akkor senki sem fogja becsapva érezni magát 3 év múlva.

A gyerekekkel kapcs. akarta még írni, hogy mint szerető anya, azért gondolj arra is, hogy nekik nem túl jó az, hogy váltakoznak a pasik melletted. Nekem is van gyerekem, akinek jó a viszonya az apjával (az exemmel) és szereti a férjemet is. De nem hiszem, hogy kitenném megint a lelkét olyannak, hogy megint egy másik pasit fogadjon el mellettem.

2010. máj. 27. 11:37
 36/52 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, mintha inkább a te szerelmed gyengült volna. Nem baj, ez normális.Lesz még itt madárdal! Ezért nem szabad őket elhagynod!

Olvassátok el:

A házasság négy évszaka Gary Chapman

Kiadó: HARMAT KIADÓI ALAPITVÁNY

Szállítás: 3-6 munkanap

Oldalak száma: 272

Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS

Súly: 400 gr

ISBN: 9789632880310

Nyelv: MAGYAR

Kiadás éve: 2009

Fordító: DR. MIRNICS ZSUZSANNA

Árukód: 2206450 / 1062274 2.500 Ft helyett

2.375 Ft (Megtakarítás: 5%)

Szállítás: 3-6 munkanap

Törzsvásárlói kedvezmény 15% -ig

Bővebben a Libri törzsvásárlói kártyáról

Rövid leírás Olvasói vélemények Multimédia Készlet

A kapcsolat évszakai, csakúgy mint a természetben, következetesen és kérlelhetetlenül követik egymást. A szerző nemcsak ismerteti a házasság különböző évszakainak sajátosságait, kihívásait és nehézségeit, hanem a bemutatott módszerek, valamint az önismereti gyakorlatok segítségével reményteljes utat mutat a kapcsolatok minőségének megújítására."

"Mars és Vénusz mindörökké együtt

Gyakorlati tanácsok a tartós kapcsolat megőrzéséhez - Amit anyáink nem mondhattak el és amit apáink nem tudtak

John Gray

Trivium Kiadó

Mars és Vénusz sorozat

Ha a könyv nem is oldja meg a Mars és a Vénusz között fennálló különbségekből adódó ellentéteket, de nagymértékben hozzájárul egy új, kölcsönös párkapcsolat és egy beteljesedő szenvedély fenntartásához, amely az idő múlásával nem fogy, hanem gazdagodik. Ne váljunk önmagunk foglyaivá, hiszen sokan nem tudják, hogyan adhatnak és kaphatnak szeretetet. Az élet csak egy pillanat, éljünk lehetőségeinkkel és ne szalasszuk el a szeretet adta örömöket."

A szomszéddal ugyanitt lennél két év múlva! D a gyerekek, meg a férjed nem!

A szüleid jól éltek? Nme őket másolod?

"beismerte?"

Úgy beszélsz a szerelmedről, mint egy vádlottról.

2010. máj. 27. 11:43
 37/52 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy unalmasnak érzi az életét, és azért is tesz ilyen könyelmü kijelentéseket hogy nem szeret. De hidd el a megszokás nagy ur, nagyobb mint a szerelem, és ha külön mennétek abba ö is belehalna, hisz akkor jönne rá milyen rossz nélkületek, és mit veszitett!Ja és hogy unalmasnak érzi az életét azért nem te vagy a hibás, félre ne érts. Különben hogy mi lenne a megoldás én sem tudom.Remélem rendbe jöttök, egyre ritkább a normális család.
 38/52 A kérdező kommentje:

Nem túl sok pasi váltakozott az életemben.Az első férjem 17 évesen ismertem meg és együtt voltunk 33 éves koromig.utána jött egy szerelem, annak vége lett gyorsan, majd 37 évesen féjhez mentem a második férjemhez.Nem egy eseménydús pasik terén.

Nem színészkedésből nem mutatom ki hogy bizonytalan vagyok.Ilyen voltam mindig azt hitték beképzeltség a zárkózottségom oka, mert nem voltam egy bányarém.Nem tehetek róla, hogy félénk vagyok és ezt mások beképzeltségnek fogják fel.A félénk ember hiába vágyik szeretetre, nem tud nyitni.aztán jön egy vagyány csávó, aki még egy félénk lányt is be tud cserkészni és aztán annak a lánynak annyi.Ennyi:-)))

39/52 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyjából végigolvastam a válaszokat, és eg dolog jutott eszembe. Te mennyire vagy igényes magadra? Vékonyabb v teltebb testalkatú vagy, ápolod a hajad, arcod, bőröd, stb? Mert az jtuott eszembe, hogy a gyerek születése óta nem hagytad el magad külseileg? És lehet hogy ezért néz másként rád?

Nem kekeckedni akarok, se megalázni v ilyesmi, de nálam is ez volt. Most 5 hónapos a lányom, és az első 3 hónapban volt időszak hogy egész nap a hálóingembe rohangásztam itthon, kócosan, smink nélkül. Épp annyi energiám, időm volt a gyerek mellett hogy fogat mossak. Mondanom se kell, ha férjem se kívánt .. aztán rájöttem szépen lassan, elmentem fodrászhoz, mani és pedikűrre, kozmetikushoz, vettem néhány ruhát és máris jobban éreztem magam.És még a szülés előtti súlyomból is visszafogytam néhány kilót. Újra jó volt kimenni az utcára, jól éreztem magam.

2010. máj. 27. 11:45
 40/52 A kérdező kommentje:
azért írtam, hogy beismerte, mert többször megkérdeztem már tőle, hisz a gesztusok a közömbösséget mutatják, de szavakban meg azt mondta szeret,.Szóval éreztem az ellentmodást, ne mondd ogy az ember nem érzi meg ha nem szeretik.Sokáig elhittem, hogy szeret de végre SZÍNT VALLOTT- fogalmazzunk így a BEISMERTE helyett.
2010. máj. 27. 11:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!