Normális, ha egy 18 éves lány bugyiban van otthon?
Figyelt kérdés
Normális, ha egy 18 éves lány simán tangában és pólóban/topban/néha csak melltartóban van otthon rendszeresen az apja és a bátyja előtt is?2017. szept. 12. 06:34
41/43 anonim válasza:
Szerintem normális én is így szoktam itthon lenni.
42/43 anonim válasza:
Normális, otthon van a családja körében
43/43 anonim válasza:
19-es, te beteg vagy!
Miért ne lehetne valaki még csak nem is meztelenül, hanem fehérneműben a CSALÁDJA előtt??
Nekem fiúként nővérem van, köztünk még a meztelenség is természetes, lehet lepontozni!
Egy család, ráadásul testvérek vagyunk b@szki. Miért is kellene az embernek a saját vérei előtt szégyellősködni meg kellemetlenül éreznie magát? Szerintem pont ettől család a család. Nyilván nem indulunk be egymásra és én sem méregetem a nővérem, nem vagyok beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!