Családon belüli szégyelőség?
nem akarom, hogy meztelenül lásson akárki a családból...
23F
Meztelenül max a húgom lát, amikor legyantáz.
Egyébként a meztelenség a férjemé. De fenérneműben sem szívesen mutatkozom a család előtt. Inkább felveszek egy pólót.
Én kifejezetten nem szeretek vetkőzni anyám előtt, mert folyton bámul. 11-12 éves koromban tűnt fel, hogy valahányszor fürödtem vagy öltöztem, bejött és nem akart kimenni, hanem nézett. Nagyobb koromban megkértem, hogy menjen el, ne bámuljon de mindig közölte, hogy ő nem is bámul. Aztán maradt és nézett tovább. Amúgy a melleimet nézi (ami szinte nincs is, nagyon kicsi, azóta is gondolkodom ilyenkor, hogy még mindig azt várja, hogy nőjenek?). Régen megpróbált rábeszélni, hogy egy szál bugyiban aludjak, mert ő úgy szokott. Már rég nem lakom otthon, de ha megyek látogatóba és ott öltözök, a mai napig azonnal jön nézni, illetve jönne csak én azonnal abbahagyom az öltözést, illetve elmegyek máshová öltözni. Ő mindig járkált előttem pucéran de nekem ez valahogy fura.
Faterom előtt viszont simán elmegyek egy szál fehérneműben is ha épp muszáj, mert ő soha még csak rám sem nézett, nem mutatott érdeklődést ha meglátott.
Mivel már több éve nem él velünk apám, egy szál bugyiban flangálunk itthon a kánikulában.
Csak nők vagyunk. Anya, nővérem és én. A bugyi kivételével nem zavar ha meglátnak ők ketten engem félpucéron. Miért legyek szégyenlős a saját anyám előtt? Meg a nővérem előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!