Szerintetek ha családon belül, valakinek súlyos műtéte van, és elmondtam egyik barátomnak, hogy reagáljon rá mit mondjon ere a dologra?
Miért szerinted mit kellett volna rá mondani ?
Neki nem lesz se jobb , se rosszabb , hogy megműtik a te rokonodat . Az rátok tartozok és őt kívülállóként nem érdekli . Őszintén megmondva egy műtétből nem kell ekkora ügyet csinálni .
Őszintén megmondva Elég hisztis pics@ lehetsz , ha ilyenen ki tudsz akadni , nem csak körülettetek forog a világ .
Nekem is van ismerősöm akinek a szívét műtötték 6 órán keresztül . De akkor sem csináltam belőle nagy ügyet . Jó persze segítettem neki , elintézni a ház körüli munkákat , meg hasonlókat . De ez nem a barátaimra tartozik , hanem rám . De őszintén , mit vártál tőle , hogy sajnáljon ? Nem téged műtöttek , úgyhogy az illető az ő számára egy vadidegen ember . Most téged érdekel , ha folyik az orrom ? Le merem fogadni , hogy neked ez lényegtelen információ . Na szóval ez a helyzet a barátoddal is .
Gondolom , hogy nő vagy , mert nekik vannak ilyen hülye gondolkozásuk .
Ő is mondta, hogy sajnálja(legalábbis ezt írtad). Azt meg lehet, hogy alapból gondolta, hogy segít, ha valami kell, ezt barátoknak nem kell egymással közölni. Alapvető.
Valószínüleg ideges vagy(érthető), ezt mondd meg majd a barátnak is, ha túl lesz a rokon a műtéten. Talán megérti a dolgot.
Sok helyzetbe megértem az embereket . De te most csak sajnáltatni akarod magad , és azért hisztizel , mert nem kezdett téged babusgatni .
Nem halt meg az anyukád , hogy sírnod kéne a vállán .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!