Normális, ha egy 18 éves lány bugyiban van otthon?
Szerintem meg ez nem nevelés kérdése.
Amúgy meg ha egy szál tangában rázza magát a család előtt nem sokkal különb a meztelenkedőktől.
19es te beteg vagy!
Kit hogyan neveltek. Mennyi prűd álszent ember van itt. Jóformán nyáron a strandod szinte falatnyi bikiniben vannak a tinik is. Otthon a bugyi meg a póló kevés? Mi van???
Mi nem szégyellősködünk otthon. A lényeg hogy nem lehet látni a nemi szerveket, ezért olyat veszünk fel ami nem mutat sokat. Ha fülledt meleg van fürdőruhában mentünk ki a kertbe is. Nincs ebben semmi rossz.
Persze, eg strandon van akin még annyi sincs ;)
MEllesleg apám is boxerben rohangál benn nyáron, mert rohadt meleg van.
Én bugyi-top.
Egyikőnket sem zavarja, de öcsém pl. halál szégyellős, pedig tök normális a testalkata, csak van a hétén pár pattanás és takargatja.
Már bocs, de a kérdező írja azt is hogy melltartóban,tangában RENDSZERESEN!
Azért a tangából már kilátszik egy-két dolog.
Azért a tinilányoknak nem mamabugyi lapul a fiókjaikban.
Igenis gusztustalan dolog fehérneműben rázni magunkat a férfi családtagok előtt.
A strandolókról is meg van a véleményem.
Ott is azt élvezik a nők,ha minnél többet mutat az a bikini.
Direkt figyelem felhívás a férfiak számára.
Szokás kérdése, ez a lány nem szégyellõs,tehát élvezi az életet.Senkinek semmi köze hozzá, van amikor a mini szoknyából is ki látszik minden.
En szégyellõs vagyok,tehát nem lennék igy a családtagok elõtt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!