Elköltözzek vagy maradjak? Megint az utcan dekkolok?
21 vagyok anyammal tesoimmal elek. Sokat bantanak fizikailag lelkipeg egyarant. Foleg a batyam. Ma pont lebetegedtem lazas vagyok csak aludni akartam de meg igy sem hagytak..
Borzalmas ilyen csaladban elni..
Vagy maradok mert nincs eleg penzem albrletre..
Vagy elköltözöm egy olyan varosbaahol szállásos munkam lesz.. kb ket hetente tudnek hazalatogatni..
De van egy potanyam csak ő van nekem es most nagy szüksegem lenne ra. Költözés ebböl a szempontbol nehez lenne.. szoronganek felnek...
Itthob sokat tudok beszelni vele..
Melyil jobb, ? Maradni itthon ahol barmikor tudok talalkozni az egyetlen emberrel aki szeret es mellettem van.?,
Vagy elmenni ahol a csalad nem banthat de idegen ott mindenki?
"Megint az utcán dekkolok?"
Ezek szerint már kipróbáltad az utcán élést.
NEM kérdés, hogy a szállót és az új munkahelyet választanám a helyedben, kétheti látogatással a pótanyához.
Szorongsz és félsz, de mitől? A hajléktalanság jobb lenne?
ja nem úgy értettem, hogy hajléktalan vagyok és azért dekkoltam az utcán. hanem azért mert akkora nagy balhé volt, hogy inkább elmentem.. de volt olyan ,hogy a bátyám kizárt.. ezt értettem az utcán dekkolás-alatt..
azért szorongok, mert mindig félek az újtól.. ráadásul a várost sem ismerem, és jóval nagyobb, mint ahol én élek. Az idegen hely, idegen munka, idegen emberek, elsőre mindig ijesztőek...
Tedd mérlegre: a családodtól vagy az új helyzettől félsz jobban?
Ha eldöntötted, meglesz a válasz a kérdésedre.
4-es vagyok.
17-es te tenyleg ennyire hulye vagy vagy segit valaki..?!
18-as hala az egnek meg vannak ertelmes emberek ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!