Elköltözzek vagy maradjak? Megint az utcan dekkolok?
21 vagyok anyammal tesoimmal elek. Sokat bantanak fizikailag lelkipeg egyarant. Foleg a batyam. Ma pont lebetegedtem lazas vagyok csak aludni akartam de meg igy sem hagytak..
Borzalmas ilyen csaladban elni..
Vagy maradok mert nincs eleg penzem albrletre..
Vagy elköltözöm egy olyan varosbaahol szállásos munkam lesz.. kb ket hetente tudnek hazalatogatni..
De van egy potanyam csak ő van nekem es most nagy szüksegem lenne ra. Költözés ebböl a szempontbol nehez lenne.. szoronganek felnek...
Itthob sokat tudok beszelni vele..
Melyil jobb, ? Maradni itthon ahol barmikor tudok talalkozni az egyetlen emberrel aki szeret es mellettem van.?,
Vagy elmenni ahol a csalad nem banthat de idegen ott mindenki?
4-es te elmebeteg vagy!
Kedves kerdezo!
Ahogy elottem is irtak mar, az nem opcio hogy a potanyadhoz koltozz?
Amennyiben nem, akkor szerintem probald meg a szallasos munkat! Ket hetente pedig tudsz azzal az emberrel talalkozni aki szeret!
Kitartast kivanok!
1. Költözz a szállóra, ne maradj a családodnál.
2. Kéthetente ne menj haza, hanem látogasd meg a pótanyádat.
3. Adott esetben ö is el tud menni hozzád.
4. A családdal szakíts meg minden kapcsolatot.
Költözz el!
Az igazán fontos kapcsolatoknak nem árt a távolság: a pótanyád felhívod telefonon, tudsz írni neki, amikor lehet, meglátogatod. Biztosan támogatni fog lelkiekben továbbra is, amikor csak szükséged van rá.
Nem kell választani a kettő között.
Költözz el a szállóra, de ne menj haza két hetente.:)
Ne menj haza soha!
21/L
Semmiképp se maradj.
Menj, legalább lesz munkád is és szállásod is. Mert munka nélkül sose lesz normális életed.
Bennem is felmerül a kérdés, hogy miért nem költözöl a pótanyádhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!