Szerintetek normális bennem ez a sajnálat?
Szia! Ha kárt tett a teloban akkor azt ki kell fizetni, ergo felelősséget vállal a tetteiért.
Mit jelent, hogy folyton írogatja az összeget?
Hidd el, helyes lépés a javíttatás, legalább tanul belőle, s legközelebb nem tesz ilyet. ;)
Jó lenne tudni, hogy egészen pontosan mit/kit sajnálsz ebben a helyzetben. Pl. a telóban esett kárért kár, azt lehet sajnálni. :)
Amúgy én nem gondolnék semmi körmönfont+eltitkolt+rejtélyes akármire. Mindenkinek vannak rossz pillanatai, ha ez nem túl sűrű és nem kezd öldökölni, a legtöbb emberrel együtt lehet élni. Az más kérdés, hogy melyikkel érdemes, ezt neked kell tudni, együtt vagytok valamiért biztosan.
Szerintem szép tőle, hogy vállalta. Nem mintha nem ez lenne a "helyes", csak ettől még nem mindenki ilyen, vannak olyanok is, akik nem ezt tették volna. Ennek mindenképp örülnék a helyedben. Az egy dolog, hogy nem lehet változtatni a múlton. (Egyébként ez nem igaz, csak a tényeken nem lehet változtatni, ha nézőpontot váltasz, az amúgy változatlan események hajlamosak rögtön más színben feltűnni -na mindegy.) Szóval a múltad (fel)vállalása is fontos. Amíg takargatni akarod, nem akarsz beszélni róla, inkább elsumákolod, nem vállalod teljesen. Ebből lehet gond. (Legtöbbször.) Ha már ilyen helyesen látod az egyik részét, lépj tovább, és lásd, hogy azért lehetsz ma az, aki vagy, mert ezek történtek a múltadban. Akkor nem kell szégyellned, titkolnod semmit. Ha a srác szeret, belátja ő is, hogy mindez kellett ahhoz, hogy ma ő téged szerethessen.
Elkövetett egy hibát és most szánja bánja. Te meg sajnálod, hiszen szereted. Szerintem ez így teljesen rendben van. Hogyan is lehetne ennél még jobban, ha már a múlt eseményeit megváltoztatni nem tudjuk? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!