Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósom már a leendő cselédjét...

Anyósom már a leendő cselédjét látja a kislányomban. Mit lehet erre reagálni?

Figyelt kérdés

Persze kicsit túlzás ahogy megfogalmaztam, de már többször emlegette, hogy majd ha nagyobb lesz az unokája, majd mindenben segít neki (most még csak 2 éves). Mosogatás, felmosás, söprés, főzés. Mert ő már nem tud majd házimunkát csinálni (pedig addigra már nyugdíjba is megy, több ideje lesz). Én ezen mindig nagyon felháborodom, de nem tudok rá mit reagálni, amíg konkrétan be nem fogja majd dolgozni. Ráadásul nem beteg, nem fáj mindene hogy feltétlenül rászorulna és apósom is sok mindent megcsinál.

Nekem ez azért is bosszantó, mert én sem fogom elvárni hogy a cselédem legyen a gyerekem. Tanuljon, játsszon. Persze tanulja meg a házimunkát is és maga után pakoljon el stb. Ha lesz kedve, ideje pl. hétvégén nem bánom ha segít.

Más anyósa is mond ilyeneket? Mit csináljak hoyg a családi béke is megmaradjon?

A férjemre nem számíthatok ő semmiért nem szól a szüleinek, emiatt sem fog.

Ja és nem anyósomékkal lakunk.

2010. máj. 25. 15:06
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
16.30! Az én lányom is ugyan ilyen mindenben utánoz és nem próbálom megakadályozni benne. Nem akarom elkényeztetni és örülök hogy érdekli minden amit csinálok. Ezzel nincs is baj.
2010. máj. 25. 16:47
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
nyugodj meg vannak direkt beszólós anyósok,lehet arra céloz ,hogy téged bezzeg senki nem tanított házimunkára. De ha nem rossz szándékú és veled együtt tudja szeretni az unokáját,akkor kislányodnak jót tesz ha játékosan megtanítja,a nagyi, legalább neked is segít majd.
2010. máj. 25. 20:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!