Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisemmiiz a családom! Hogy...

Kisemmiiz a családom! Hogy menekülhetnék és hova?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Anyukámékkal élek és a barátommal. A szüleimmel már elviselhetetlenül rossz a helyzet és a tesómmal is. Kihasználnak, többször elvették a keresetem a tudtomon kívül nyúltak a pénzemhez,tudtomon kívül anyagi terheket rottak rám és sorolhatnám mennyi undorító dolgot megtettek velem. A párommal nincs magánszféránk..még együtt lenni se tudunk,mert nem hagyják.Aludni alig tudunk,mert a testvérem bulizik, csajokat hoz fel és nincs tekintettel a másikra. Az ablakunk alatt csevegnek,partyznak,isznak. Már idigileg tönkre tettek...Most a fizetésemből vettem egy autót,ami ki van sajátitva. Lenyúlják a kulcsot és viszik,mintha nekik vettem volna...a munkából arra jövök haza,hogy több 100 km el van furikázva belőle. Tesóm meg anyu is érzelmileg zsarol,ha nem adom oda nekik...és még sorolhatnám meddig fajultak a dolgok. A testvérem nem dolgozik egyébként..anyu tartja el és a tesóm családját is.Van,hogy az én pénzemből..Külön számlát csináltattam amihez semmi hozzáférése nincs,de korábban simán megtette,mert az ő bankjánál volt számlám. (ott dolgozik..simán ránéz,leszed pénzt stb..)

Szóval..rámegy a párkapcsolatom az egészségem és még sorolhatnám. Tönkre megyek itthon.

7 hónapja kezdtem el dolgozni. Fél milliót tudtam félre tenni eddig. A páromnak is van állása,de ő nem tud félre tenni. Nem ért a pénzhez. Nekem meg fogalmam nincs mit csináljak ebben a környezetben,de már nem bírom.

Gondolkodtam albérleten,de amennyibe kerül havonta..félre tudnék tenni egy lakásra,de az meg évek! Addig meg nem bírok itt lenni,de ha meg albérletbe megyek,akkor soha nem tudok venni saját házat.

húszonéves lány

2017. aug. 8. 18:24
1 2 3
 21/23 Laylah ***** válasza:
100%
Szerintem a társkártyára gondolsz, nekem is volt ilyen. Első bankkártyám volt, apum jött velem ügyintézni, és mikor megkérdezték, társkártya kell-e, én azt se tudtam, miről van szó, de rögtön rávágta, hogy kell. Utána magyarázták el, hogy lényegében egy második kártya, ugyanahhoz a számlához. Tőlem is csordogáltak le az ezresek, amíg anyám élt, és volt pénz a számlán...
2017. aug. 9. 22:17
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

de ugye most már más banknál vagy és lemondtad a biztosítást??

azt megértem, hogy nem akarod börtönbe juttatni a bűnöző anyádat, de ne legyen most már semmihez hozzáférése!

fogd fel az eddigi lopásaikat úgy, hogy lakbért fizettél nekik. most viszont költözz el. fél milliós megtakarításból röhögve el lehet költözni.

2017. aug. 9. 22:50
 23/23 anonim ***** válasza:
74%
Mint egy roma család. Már megbocsáss. Menekülj onnan albérletbe.
2017. aug. 10. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!