Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová menekülhetnék a felszínes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová menekülhetnék a felszínes lányok elől, ha folyton megtalálnak?

Figyelt kérdés
MÁr utcára is alig merek kimenni, remegek, tiszta görcs vagyok, mai is úgy keltem, hogy hányingerem volt, émelygett a gyomrom. Legutóbb a facebookon egy ismeretlen csaj kigúnyolt, nyílvánosan megalázott, hogy milyen ronda vagyok, hogy nézek ki, peidg nem is ismerem, nem is ártottam neki meg semmi ilyesmi. A legdurvább, hogy a csajnak a profilképe olyan, hogy tök smink meg teljesen mű a csaj. Nem sértésként, de ilyen agyonsminkelt állapotban sok hibát el lehet rejteni. Lehet ő sem nézne ki olyan szépen smink nélkül, mégis volt képe így kigúnyolni. Annyira rosszul esik, de folyton ilyenekbe botlom, ha városban is járok van, hogy tök ismeretlen csajok meglátnak és kinevetnek vagy, akiknél bepróbálkoztam már ők is meglátnak és nevetnek, esetleg olyan is volt, hogy akinél bepróbálkoztam ott vágta a képembe, hogy ronda vagyok és kopjak le. Már semmi kedvem ismerkedni lányokkal, ahogy tudom kerülöm őket egy ideje, de sajnos még mindig nincs vége, vagy megtalálnak azok a csajok, akiknél egykor bepróbálkoztam vagy ismeretlen lányok gúnyolnak ki újra és újra. El vagyok már nagyon keseredve, az öngyilkosságra is egyre többet gondolok. Volt egy srác, ő is öngyilkos lett, mert nem bírta elviselni, hogy a lányok folyton elutasították. Nos én már ezt megszoktam, de a folyamatos támadásoakt, gúnyolódásokat, egyre nehezebben viselem. Annyira fáj, sírni is szoktam, engem egy lány sem tud szeretni, olyan kirekesztett vagyok. MIndenki undordok tőlem, csak,mert genetikailag ilyen csúf külső adottságkat kaptam. Pocsék az arcszerkezetem például, magas sem vagyok. Hogy lehet úgy élni, ha folyton belédkötnek a lányok a külsőd miatt? Kibírná ezt elviselni folyton? :'(

2013. jún. 4. 01:17
 1/9 anonim ***** válasza:
10%

Menj tibetbe buddhista szerzetesnek.

Nőd nem lesz,de megtanulsz egy gyengébb váll lökéssel ölni XD

2013. jún. 4. 01:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Az ilyenek mind azért csinálják, mert így próbálják háttérbe szorítani, hogy ők nem boldogak, mert ha boldog lenne ugye nem veled foglalkozna és rajtad vezeti le a nyomorult életét. Én erre szoktam gondolni és megnyugtat.
2013. jún. 4. 01:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Hmmm... attól mert nem vagy szép, még lehet tartásod. És ha van tartásod, akkor hiába vagy csúnya nem leszel éretlen csitrik célpontja.

Bár nekem hihetetlennek tűnik a történet, mivel fb-n csak úgy beszólogatnak neked IDEGEN csajok? Ehhez azért a lány részéről is kell nem kis bátorság.

Ott gondok vannak (és nem külső), ha mindenki rád száll.

2013. jún. 4. 01:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk elgondolkodnék azért a te helyedben is. Ismerek tényleg nagyon ápolatlan, igénytelen, nem olyan jó képű srácokat férfiként, akik mintha direkt rá is segítenének a loserségükre.

Nem mindenki jó képű, de lehet mindenki ápolt férfi. Nem zsíros hajjal, borotválkozva, nem zokni szandál vagy zokni papuccsal közlekedve, nem görbe háttal stb....

Nehezen tudom elképzelni, hogy mész az utcán, és veled szembe érkezvén ezek a csajok hangosan elkezdenek kacarászni, mert hogy nézel már ki. Legyél tökösebb, meríts önbizalmat bárhonnan, amíg mások röhögésétől függsz, addig nyomi leszel.

Egy jó fodrász is rengeteget dob az emberen, eljárhatnál sportolni is (eleve új embereket ismerhetsz meg általa), öltözködhetsz férfiasan (olcsón is) és eljárhatsz életvezetési tréningre is (persze csak ha van pénzed rá). Tanulj a sikeres srácoktól.

2013. jún. 4. 01:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Hallod te ma egész nap ezzel a facebook kigúnyolással jössz?

Basszus ha ettől kikészülsz, mi lesz veled az életben?

Siratni magát mindenki tudja...sőt mesélek én is. Engem iskolában azért vertek egy darabig mert tanár gyerek voltam, meg szemüveges.(igazából súlyos fejlődési rendellenességem volt ami miatt majdhogynem vak voltam szemüveg nélkül) Egyszer eltörték a szemüvegem, és szekrénybe zártak...minden nap megaláztak de tudod mit csináltam? Sírdogáltam a szobámban? Nem

Megtanultam önállóan talpra állni, és keménynek lenni. Barátok helyett hobbim lett és jó tanulmányi eredményeim, és ma egyetemre járok. Megműtötték a szemem, jól nézek ki...van párom.

Akik meg kigúnyoltak most csak leshetnek h hova jutottam.

Szóval hidd el többre jutsz ha abbahagyod a rinyálást!

2013. jún. 4. 01:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne a külsődön változtass, hanem a belsődön!

Az önbizalom, nagyon vonzó tud lenni!

2013. jún. 4. 01:26
 7/9 anonim ***** válasza:
jajj már/még mindig ez. Komolyan rémeket fogok álmodni.
2013. jún. 4. 01:33
 8/9 anonim ***** válasza:
legalább reagálhatna a kérdező :D
2013. jún. 4. 01:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Sz@rd le őket.

Majd ha felépíted magad akkor meg lesnek.

És akkor rommá dugod őket análba,aztán jól lecumiztatod,de komolyan mondom.

Akkor majd néznek.

2013. jún. 4. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!