Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom sokat mesél a volt...

A párom sokat mesél a volt csajaival való élményeiről. Engem ez nagyon zavar. Titeket zavarna?

Figyelt kérdés

Az én párom sokat utazott már és sokfele járt. Több megyéből volt neki már nője (hol 3 évig, hol 6 hónapig, hol 1 hónapos kapcsolat).

Amikor társaságban vagyunk, akkor sokat mesél pl. az olaszországi nyaralásukról (exével ott volt). Igaz nem csajról beszél, de sok olyan dologról mesél mindig a haveroknak meg másoknak, ahol az EXEIVEL volt. Engem ez nagyon bánt, mert mi már 2 éve együtt vagyunk és mi is voltunk sok helyen (utazni más országokban) és arról nem sokat hallok. Mindig csak pl. a ki..szott Olaszország téma megy. Meg hogy anno gimiben meg koncerteken milyen állapotban is be tudott csajozni...stb.stb. Elmegyünk egy jó fesztiválra, akkor is megjegyzi -nem menőzés képpen- hogy most éppen 3 exét is látta. Engem viszont ez is bánt.

Nem vagyok egy hárpia, szeretem és ő is szeret, nem vagyok unalmas otthonülő proli se, de nekem ilyenkor összetörik a lelkem és széthullok darabokra, akkor egy-egy nős sztorival jön elő.

Egyszerűen nagyon érzékeny vagyok erre és szeretném, ha ezt ő is tolerálná. Mondani már próbáltam sajnos hisztiztem is (talán nem úgy kellett volna mondanom) de nem tehetek az érzéseimről. Nem az emlékét irigylem és nem azt sajnálom, csak nekem sok ez az extéma.

Titeket ez zavarna, ha sokszor az ex-élmények téma jönne föl a társasági beszélgetések alatt?

Beszélgessünk erről kulturáltan!

25 L

2010. máj. 23. 22:20
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Szex-isten club? Na én erről még nem is hallottam. Szerintem az eléggé gáz, ha valaki tényleg úgy csatlakozik, hogy még kis teszi magáról hogy foglalt. Egyszerűen ezzel magára hívja a figyelmet. Ez most olyan, mintha egy társkeresőbe regelne bele valaki, akinek párja van.

Amúgy az én párom se írta ki az iwiw-re hogy kapcsolatban. Semmit nem jelentet meg magáról szinte.

Én mondjuk örülnék neki, ha a kis r...hadék exei látnák azt, hogy kapcsolatban.

2010. máj. 24. 15:58
 32/33 anonim ***** válasza:
Engem zavarna. Kérd meg rá, hogy ne tegye.
2010. máj. 24. 20:16
 33/33 A kérdező kommentje:
Talán majd ha megint hallok ezekről, akkor meg fogom kérni rá. Nektek milyen sztoritok van ezzel kapcsolatban?
2010. máj. 25. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!