A párom sokat mesél a volt csajaival való élményeiről. Engem ez nagyon zavar. Titeket zavarna?
Az én párom sokat utazott már és sokfele járt. Több megyéből volt neki már nője (hol 3 évig, hol 6 hónapig, hol 1 hónapos kapcsolat).
Amikor társaságban vagyunk, akkor sokat mesél pl. az olaszországi nyaralásukról (exével ott volt). Igaz nem csajról beszél, de sok olyan dologról mesél mindig a haveroknak meg másoknak, ahol az EXEIVEL volt. Engem ez nagyon bánt, mert mi már 2 éve együtt vagyunk és mi is voltunk sok helyen (utazni más országokban) és arról nem sokat hallok. Mindig csak pl. a ki..szott Olaszország téma megy. Meg hogy anno gimiben meg koncerteken milyen állapotban is be tudott csajozni...stb.stb. Elmegyünk egy jó fesztiválra, akkor is megjegyzi -nem menőzés képpen- hogy most éppen 3 exét is látta. Engem viszont ez is bánt.
Nem vagyok egy hárpia, szeretem és ő is szeret, nem vagyok unalmas otthonülő proli se, de nekem ilyenkor összetörik a lelkem és széthullok darabokra, akkor egy-egy nős sztorival jön elő.
Egyszerűen nagyon érzékeny vagyok erre és szeretném, ha ezt ő is tolerálná. Mondani már próbáltam sajnos hisztiztem is (talán nem úgy kellett volna mondanom) de nem tehetek az érzéseimről. Nem az emlékét irigylem és nem azt sajnálom, csak nekem sok ez az extéma.
Titeket ez zavarna, ha sokszor az ex-élmények téma jönne föl a társasági beszélgetések alatt?
Beszélgessünk erről kulturáltan!
25 L
Ami megy nagyon bántott az az, hogy olyat is hallottam (bár ez csak a sztori egyik mellék ága volt), hogy valami csajjal egyszer anno smacizgatott, aki nagyon részeg o.társa volt. Igaz, nem a történeten, meg a csajon volt a hangsúly hanem egy konkrét hülye és vicces sztorin.
Tudod és akkor ezek után előtör a komplexus benne, hogy én vagyok ilyen sz..r akkor?...Velem meg alig "smacizgat". Eldobom az agyam.
Nézd kicsit más nézőpontból:
ha beszél róla, akkor számára ezek már lezárt dolgok. Az én párom nem sokat beszél a volt barátnőiről, úgy húztam ki minden infót harapófogóval. És ez számomra azt jelenti, hogy még nem sikerült lezárnia teljesen őket.
Akárhogy van is, ha lazán beszél ezekről az élményeiről, akkor nincsenek benne túl nagy sebek. Hidd el, ha fájnának neki, ha még benne élnének, nem beszélne annyi róluk!
És miért dobná ki a fényképüket? Ne legyél már ennyire önző!
Én 4 évet lehúztam egy pasi mellett, sok szép emlék köt össze vele és sok rossz is. Olyan élmények, amiket az új párommal már sose élek át. Eltemette velem az anyámat, sok nehézségben mellettem állt. Nem voltam szerelmes belé, ráadásul nagyon csúnya véget ért a kapcsolatunk az elfojtott agresszivitása miatt, de amikor először (és utoljára) megütött, a legjobb barátomat veszítettem el és 1,5 évig rá se tudtam nézni más férfira.
Ma már baráti viszony van köztünk. A fényképét sosem dobnám ki. Az életem része volt. Amikor haldoklott a kutyám, és száguldottunk éjjel az ügyeletre vele, ő állt mellettem, és ő vitt ki a Duna partra, és ő ült mellettem a kiáradt folyó partján, miközben kísértetiesen fújt a szél, és ahol azelőtt vidáman szaladgáltunk a kutyámmal, most félelmetes áradat hömpölygött, és a kutyus ott aludt az ölünkben. Nem veheti el ezeket az emlékeket semmilyen új szerelem. Mert eljött a nagy szerelem, és olyan boldoggá tett, amilyenné a volt barátom sosem tudott. De a képét nem adom. És akár hiszed, akár nem, a mostani barátomat százszor jobban szeretem.
Volt olyan fiú, akinek nem bírtam megőrizni a képét. Elégettem mindent, ami Róla szólt. És a mai napig nem mesélem el senkinek, még szerelmemnek se, milyen volt az első nagy szerelem. Emiatt a hallgatás miatt több oka lenne aggódni a páromnak, mint amiatt, hogy a másik barátomat esetleg többször emlegetem.
Sőt, tovább megyek: lazán beszélek akármilyen srácról a páromnak, de van egy, akiről nem szeretek, mert nagyon tetszett egy időben és félek, hogy a párom belém lát.
Nem tudom, mindenki ilyen-e, de én azt tapasztaltam, sokkal inkább kell aggódni a ki nem mondott dolgok miatt.
Én úgy vagyok ezekkel, hogy ami elmúlt, azt lezárom és nem őrizgetem, mert minek? Akivel együtt vagyok, azt úgyis csak bántaná a szerelmes közös fényképek látványa, illetve a gondolat is hogy anno velem más szexelt. Én is meg tudnék őrülni akkor, ha meglátom ezeket a kislányokat az utcán és ha belegondolok, hogy a párom farka anno ezekben volt. Sajnos NAGYON ÉRZÉKENY VAGYOK erre és nem szeretem hallani az exes sztorikat.
Utolsó: neked is igazad van, de ha én ezekről hallok, akkor olyan érzésem támad, mintha nem én lennék neki a legjobb, hanem más jobb volt, mert arról beszél. Úgy érzem, hogy akkor én is csak egy vagyok a sorban...érted?
Igen, az a baj, hogy a te párod a másik véglet.
És az sem túl jó, ha annyi nője volt. Nem tudom, hány éves, és hány lányról van szó, de valóban nem lehet túl jó egy olyan pasi párja lenni, aki afféle nőfaló volt világ életében. Az én hallgatós páromnak én vagyok az első komoly kapcsolata, de hozzám képest mégis sokkal tapasztaltabb a párkapcsolatok terén. (Több lánnyal szexelt, mint én pasival.)
De ő meg mással őrjít meg...
Mindegy, biztos hogy nem véletlen borít ki téged. Azt hiszem, nincs nagyon tekintettel rád, de lehet hogy nem is tudja, hogy ez téged mennyire zavar.
Abban nem látok semmit, hogy ha az életéről mesél, abban benne vannak más nők is, én se tudok úgy elmondani bizonyos dolgokat, hogy kihgyjam a volt barátomat, de ha a páromat bántaná, visszafognám az elbeszélést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!