A párom sokat mesél a volt csajaival való élményeiről. Engem ez nagyon zavar. Titeket zavarna?
Az én párom sokat utazott már és sokfele járt. Több megyéből volt neki már nője (hol 3 évig, hol 6 hónapig, hol 1 hónapos kapcsolat).
Amikor társaságban vagyunk, akkor sokat mesél pl. az olaszországi nyaralásukról (exével ott volt). Igaz nem csajról beszél, de sok olyan dologról mesél mindig a haveroknak meg másoknak, ahol az EXEIVEL volt. Engem ez nagyon bánt, mert mi már 2 éve együtt vagyunk és mi is voltunk sok helyen (utazni más országokban) és arról nem sokat hallok. Mindig csak pl. a ki..szott Olaszország téma megy. Meg hogy anno gimiben meg koncerteken milyen állapotban is be tudott csajozni...stb.stb. Elmegyünk egy jó fesztiválra, akkor is megjegyzi -nem menőzés képpen- hogy most éppen 3 exét is látta. Engem viszont ez is bánt.
Nem vagyok egy hárpia, szeretem és ő is szeret, nem vagyok unalmas otthonülő proli se, de nekem ilyenkor összetörik a lelkem és széthullok darabokra, akkor egy-egy nős sztorival jön elő.
Egyszerűen nagyon érzékeny vagyok erre és szeretném, ha ezt ő is tolerálná. Mondani már próbáltam sajnos hisztiztem is (talán nem úgy kellett volna mondanom) de nem tehetek az érzéseimről. Nem az emlékét irigylem és nem azt sajnálom, csak nekem sok ez az extéma.
Titeket ez zavarna, ha sokszor az ex-élmények téma jönne föl a társasági beszélgetések alatt?
Beszélgessünk erről kulturáltan!
25 L
22:51-es!
többször elolvastam a válaszod, nekem nagyon sokat segítettél. Sajnálom hogy a kérdésre nem tudok érdemben válaszolni, csak gondoltam, ezt meg szeretném osztani veled:)
Szerintem az sok. Az enyémnek kb. 4-5 volt, de abból 2 volt az, akivel az ágyig jutottak. És nagyon helyes srác, tele önbizalommal, nagyon jó érzés egy ilyen magabiztos fiú párja lenni, csak azért írom, hogy lehetett volna neki akármennyi, de más típus. Igazából nem is értem, miért nem volt neki több. Amúgy meg vannak fiúk, akik iszonyodnak a részeg lányoktól, akármilyen szép legyen is, kiábrándítónak tartják. A te párod egy nagy bulizósnak tűnik. Hát, biztos hogy össze illetek?
Veled hogy bánik? Lenézően beszél a volt csajairól?
Az nem jót jelent, ha igen.
Persze hogy zavarna, bár én nagyon féltékeny eset vagyok.
Viszont ha még nagyon nem is említi a mi emlékeinket a többieknek, csak az exes nyaralást, hát..lehet nagyon kiborulnék...Olyasmi típus vagyok, mint te, azt hiszem. Üljetek le, és beszéljétek meg, azt hiszem az lenne a legkönnyebb..
Az én párom 4-5 éve, mikor még nem is ismert, csatlakozott valami szex-isten klubhoz az iwiwen. Ismerősnek bejelölték, ő meg nagy büszkén visszajelölte őket, így ott virított 4-5 éven át a neve alatt, hogy Klubtagságai: szex-isten
A családi állapotomat én elvből nem jelölöm be, és mondtam neki, hogy tőle se várom el, hogy kitegye a kapcsolatban címkét. Egyszerűen úgy érzem, ez a magánéletünk része. Az már kicsit jobban bánt, hogy egyetlen képemet se tette ki, pedig én róla igen, de emiatt le is szedtem.
Viszont olyan szinten zárkózott velem szemben társaságban, hogy én meg ettől hullok darabjaimra és ettől robbanok már minden semmiségen.
Valahogy lenyeltem, hogy velem sose fog olyan kedvesen, szerelmesen bánni mások előtt, mint ha kettesben vagyunk, de 2,5 év után valamelyik este beszéltem vele. Megmondtam neki, hogy nem várom el, hogy feltüntesse az iwiwen a családi állapotát, de ez a szex-isten klub tagság rendkívül jópofa egy 16 éves srácnál, de egy 29 évesnél már kevésbé. És kicsit azzal együtt, hogy semmilyen módon nem látszik az adatlapjáról, hogy foglalt, az egész már olyan, mint felhívás keringőre...Mert mit lát az a lány, aki kíváncsiságból megnézi az adatlapját? Engem biztos nem. Csak azt, hogy szex-isten klub-tag a drága...
Elmondtam neki, hogy ez engem bánt.
Néhány nap múlva megnéztem, és már nem szex-isten klub-tag.
Ennyi. Ezek tartják életben a kapcsolatunkat. Mikor túl sokat beszéltem a volt barátomról, és ő robbant, én fogtam magam vissza. Nem fojtjuk meg egymást, de tudomásul kell venni, hogy vannak dolgok, amikben ha nem vagyunk tekintettel a másikra, akkor előbb-utóbb vége lesz.
persze hogy zavarna...
volt egy exem,ő állandóan arról beszélt,hogy kivel mikor hol és hogy...szoltam,hogy nem tetszik,nem érdekelte...meguntam,kitettem,ő meg pislogott,hogy de miért...
mostani párom szerencsére nem ilyen...még a kapcsolatunk elején volt egy este,amikor átbeszélgettük ezt,de azóta talán ha 2x hallottam exbarátnőkről,de csak mert összefutottunk velük,és odajött köszönni, a másik meg beprobálkozott,és én tettem helyre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!