Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire ciki...

Szerintetek mennyire ciki hogy még itthon lakok anyummal és az öcsémmel és a saját fizetésemből segítek neki?

Figyelt kérdés
2017. aug. 2. 15:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
94%
Amikor a milliomos kamionos és a 12 éves asztronauta próbál versenyezni, akkor elpusztul az Internet. Vigyázzatok. -Anyu
2017. aug. 2. 18:49
 22/25 anonim ***** válasza:
42%
Annyira bírom ezt a sok képmutató, köpönyegforgató embert itt a gyk-n. Ilyen kérdés alatt kiderül, hogy itt mindenkinek már 23 évesen saját lakása és milliós keresete volt, aztán pont ezek a képmutató emberek mennek telesírni a politika kategóriát, hogy milyen csóró az ország, és nem tudnak megélni. Undorító ami itt megy.
2017. aug. 3. 13:21
 23/25 anonim ***** válasza:
71%

Aki 30 felé, neadjisten 30 felett párkapcsolatban él, az mit mond a párjának arra hogy még anyukoszton van? Vagy a párja is úgy él?

Nem kínos úgy együtt lenni otthon, hogy a másik szobában a fater nézi a tévét, míg lent anyu bontja a csirkét, tesó meg döngeti a metált a szobájában?

Mindig összefutni velük, gyerekszinten élni, abban a szobában ahol 5 évesen még kifestőztek?

Ti tudjátok. Mondjuk az az ember se igényesebb, akinek ilyen pár megfelel.

2017. aug. 3. 13:55
 24/25 mi a fene ***** válasza:
HA NEKTEK JÓ IGY, MIÉRT NE?Én nem látom, hány éves vagy, mit dolgozol, de gondolom, ha komoly párkapcsolatod lenne, lépnél.Miért fizetnél albit, igy biztosan tudsz félretenni.
2017. aug. 8. 20:17
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki. 23 éves koromig én is együtt éltem az anyámékkal. Mondjuk 25 évesen valószínűleg már nagyon kellemetlenül éreztem volna náluk, mint ahogy valaki leírta előttem, csajom így nem lett volna soha.

És mielőtt valaki félregondolkodna, mélyszegény családban nőttem fel, nem kaptam semmilyen anyagi támogatást, világ életemben 100%-osan bejelentett munkahelyen dolgoztam (mai nyelven Call Centerben kezdtem operátorként), nem ügyeskedtem, nem loptam, csaltam, hazudtam. Amikor keresni kezdtem, anyukáméknak leadtam a fizetésem felét és nem vettek nekem semmit (mert nem is tudtak volna).

Egyszerűen önállóságra neveltek a szüleim, meg arra, hogy eredmény akkor van, ha valamit teszünk is érte. Mai napig hálás vagyok nekik ezért.

Igaz az első lakásom nem volt egy fényűző hely, nem volt bömösöm, hanem kb. 28 évesen egy rokon által levedlett Wartburgom (amit kifizettem piaci áron, csak annyi előnnyel, hogy fél éven belül kellett leperkálnom részletekben).

2017. aug. 9. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!