Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire ciki...

Szerintetek mennyire ciki hogy még itthon lakok anyummal és az öcsémmel és a saját fizetésemből segítek neki?

Figyelt kérdés
2017. aug. 2. 15:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%

Nincs is szexibb mint amikor a randi után a pasi felvisz magához,majd az előszobában odasúgja nekem:"halkan,anyu már alszik!"

Ettől nedvesednek a nők,igazi magabiztos férfira utal az otthonélés 25 évesen.

2017. aug. 2. 16:27
 12/25 anonim ***** válasza:
41%

Hölgyek, urak.... azert ne felejtsük, hogy az interneten mindenki az, ami akar.... ha a kérdés úgy kivánja, akkor csoró senki vagyok, de ha egy másik, mint ez, akkor egy felelőségteljes harmincas, aki milliós fizetéssel egyedül összeepitett magának egy kecót, persze Q7-es audival.....

De valaki irja már le, higy 30 evesen higy van hazad, autód, ha a csúcs szuper fizetésedért 25-26 eves korodig tanultál.... nekem nem jön ki... felteve, ha anya-apa adta, vagy örökölted... amivel nincs is gond, csak Te azert qrvara nem tettél semmit, higy itt osszad az észt.... na mindegyis....

Lényeg a lényeg, nem az a ciki, higy 30 evesen otthon élsz, hanem az, higy 30 evesen itt kell bizonygatnod, hogy Te a "kemeny" munkaval mennyi mindent elértél....

Üdv, egy csoró 30-as, aki a mamahotelben lakik

Vagy,

Üdv, egy gyárigazgató, aki a bömbiből kipattanva, mindjart csobban a medencében....

Most választhatsz...

2017. aug. 2. 16:51
 13/25 anonim ***** válasza:
46%
11# nem mindegy neked? Ha az első randin szobára mesz, az első busszal úgy is mész....
2017. aug. 2. 16:52
 14/25 anonim ***** válasza:
8%
12 mindent leírt.....
2017. aug. 2. 16:56
 15/25 anonim ***** válasza:
88%

Hol írtam,hogy első randi? ;)

Ciki..

2017. aug. 2. 16:59
 16/25 anonim ***** válasza:
36%

Pedig nem nehéz. Szépen tanulsz mégpedig egy normális szakmát, amivel keresni is lehet.

Közben elmész dolgozni és igen, szobába több emberrel akár, hogy tanulj önállóságot és spórolhass. Utána szépen elmész a szakmádba dolgozni, megengedheted magadnak az első saját albérleted, közben normális ember módjára párkapcsolatot alakítasz ki egy másik normális és ambíciózus emberrel (nem mamahotelossal!), akivel aztán megveszitek életetek első házát.

De lehet egyedül is csinálni, pl a szakmámban a félmilliós fizetés átlagos. Ehhez rengeteget kell dolgozni és tanulni mellette, de gyárigazgatónak se kell lenni. Csak agy és ambíció kell hozzá. Akinek persze jó a nettó százezer vagy kevesebb, persze hogy sose szabadul el otthonról.

Nem bizonygatás, csak egy ébresztő a mamahotelosoknak (az értelmesebbjének, nem a sértődösnek), hogy lehet jobb is, ha tesznek érte.

Aki pedig már belesüpped a "muter, hozzad már a levest!" szintbe, az soha nem is megy el otthonról. Soha. Nyilván nem azért van otthon, mert párkapcsolatok terén is annyira sikeres, ilyen elől minden nő menekül. Kinek kell egy gyerek a nyakára és egy anyós riválisnak? Mert a mamahotelosok egyben egyeznek: otthon rövid pórázon vannak tartva.

Na de több szót pazaroltam rájuk mint kellett volna.

2017. aug. 2. 17:05
 17/25 anonim ***** válasza:
50%

Kamionos vagyok, kereken 31.233.670 forintom van a számlán, de 4 hét után 2 napra a "mamahotelbe" megyek.... akkor én most luzer vagyok, mert 4 hét fülkeben való önellátas után, a szeretett édesanyámhoz megyek haza?

Üdv egy 29 éves "mamahoteles"....

2017. aug. 2. 17:16
 18/25 anonim ***** válasza:
52%
Félmillios fizetésből nem érsz el 5 év alatt, egy olyan élethez, amut itt pumpálsz.... vagy most végezték, és örülsz az első fél milliós fizetesednek, mint majom a farkának.... vagy több vagy mint 30...
2017. aug. 2. 17:22
 19/25 anonim ***** válasza:
26%

Asztronauta vagyok, kereken $218.882.189,00 van a számlámon, de 15 év űrrepülés után 5 napra "mamahotelbe" megyek... akkor én most lúzer vagyok mert 15 év után második világháborús hős veterán apámhoz megyek haza?

Üdv egy 12 éves "mamahoteles"...

2017. aug. 2. 18:18
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Poenos voltál... csak hogy nekem ez akkor is meg van, ha itt probalsz vicces lenni, Neked meg gondolom ennyi se.... 😁
2017. aug. 2. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!