Emondjam-e a szüleimnek?
Figyelj. Most lehet , hogy szararc leszek de ha a legyet betudtad kapni akkor vallalni kell a kovetkezmenyeket is..
A mamat sajnalom mert idos Ok nehezen dolgozzak fel de ha mar nem akarsz titkolozni hajra allj elejuk.
Ehhez még anyádnak, apádnak sincs köze, nem még a mamádnak!
Csakis rád tartozik. És ne legyenek illúzióid,mindenkinek van titka...mindenkinek!!!!!
Valószínű nekik is, úgyhogy emiatt ne érezd rosszul magad.
Ez mar a Te lelkiismeretedtol fugg. Ha a helyedbe lennek felnek mindkettonel. Elmondani azert mert lehet csalodasnak elnek meg. Titkolni azert mert a szuleim mindent megtettek/megtesznek nekem/ ertem.
Szerencsere igy meg nem jartam. Nehez dontes de Neked kell meghozni. Nem ismerem a szuleidet lehet nem lenne cirkusz belole. En anya vagyok de meg pici a babam..ha ilyennel allna elem nem cirkuszolnek mert ami megtortent , visszaforditani nem lehet de az biztos , hogy jobban odafigyelnek Ra. Legyen nala ovszer es ellenoriznem , hogy megjon - e idoben a havija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!