Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz ha egy 17...

Mit szóltok ahhoz ha egy 17 éves lány kap egy lakást az apjától? 13 millióért?

Figyelt kérdés
Mindent megkap az apjától, amit csak kíván.. nem vagyok féltékeny, se írigy. csak szerintem túlzás.!
2010. máj. 22. 16:26
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:

Hát nagyon jó a barátnődnek bár én lennék így...

Nekem az is elég lenne ha eltudnék menni onnan ahol most vagyok,egy biztos helyre!Másnál kell lakjak mert a szüleim kidbtak...(szar ügy)

2010. máj. 22. 17:17
 32/45 anonim ***** válasza:
59%
Nincs ebben semmi kivetnivaló!Ha úgy állnak anyagilag,má miért ne?Azért valahol nagyon mélyen bujkál benned az irigység,mert akkor nem vetődött volna fel benned e kérdés...
2010. máj. 22. 17:19
 33/45 anonim ***** válasza:

Ha abban a városban van ahol az egyetem, akkor tök hasznos.

ha megtehetik. Jó nekik. Nekem a legdrágább ajándék amit a szüleimtől kaptam, az egy fél laptop volt gimis ballagásra (kitűnőre érettségiztem)

barátnőmnek nem biztos h meglesz az érettségi (de szerintem igen :) ) és ő egy autót. Na bumm. Ők megtehetik, attól még nem vagyok rá mérges.

Ami szerintem durva:

Egyik ismerősöm kapott házat abban a városban, ahol továbbtanul. A ház 10 percre van az egyetemtől. Erre beköltözött a koliba, ahova 2-3 szoros a túljelentkezés...

2010. máj. 22. 17:19
 34/45 anonim ***** válasza:
Egy volt osztálytársam autót kapott érettségire. Össze is tört hamar. (nem száguldozás közben) Úgyhogy egy lakás még jobb, mert az jó befektetés.
2010. máj. 22. 17:21
 35/45 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Egy közeli hozzátartozóm apja nem gazdag ember, de sokat dolgozik, és minden felesleges pénzét ingatlanba fekteti, így ő is ezt tette, bár lehet, hogy nem 17 évesen, hanem pár évvel később.
2010. máj. 22. 17:23
 36/45 anonim ***** válasza:
Bárcsak egy nap én is megtehetném, hogy így támogassam a gyerekeimet. Ugye aki szegény, az is lehetőségeihez képest adja meg a legtöbbet a gyerekeinek. Aki gazdag, az ugyanezt teszi. Akármilyen is az anyagi helyzet, ez dícséretet érdemlő magatartás.
2010. máj. 22. 17:25
 37/45 anonim ***** válasza:
31%
Ha a szülő megteheti, megveheti. De azért ott, ahol a gyerek mindent megkap, amit csak kíván, alapvető nevelési hiba van. Valamit talán így akar a szülő kompenzálni. Szóval "valami" helyett lakást, autót, más értéket venni nagy hiba.
 38/45 anonim ***** válasza:

" az egy fél laptop ":XD

Csak a kijelzője volt meg?Billentyűzet nuku?!:s

39/45 anonim ***** válasza:

Két olyan lányt is ismerek akinek van saját lakásuk(21évesek)mert vettek nekik a szüleik(akikről ráadásul tudom, hogy becsületesek, és dolgosak). Egyik ott is lakik mert a lakás közel van az egyetemhez, a másikuk még otthon él, és valószínű nem is fog egyhamar odaköltözni. Egyikük sem nagyképű, és elkényeztetett! 17évesen valószínű a te ismerősöd sem fog odaköltözni, de ez befektetésnek is jó, és legalább ezt már senki nem veheti el tőlük.

Én is nagyon boldog lennék ha jogsi után kocsit kapnék, meg egy lakást. De sajnos nekem magamnak kell megdolgozni érte. Ez van. De nem irigykedem rájuk, semmi értelme. És nem is tartom túlzásnak. Ha egyszer nekem sem kellene nézni semmit az árcédulát, mindent megadnék a gyerekemnek amit csak tudok. Attól még nem feltétlenül lesz valaki nagyképű, és elkényeztetett.

2010. máj. 22. 17:26
 40/45 anonim ***** válasza:

Úgy fél hogy a másik felét én fizettem a többi rokontól kapott pénzből, meg abból amit nyári munkával keresetem.

Ja, és az én szüleim is olyanok hogy mindent megpróbálnak megadni :)

Ha nem a csaj nyávogta ki a lakást, akkor tényleg abszolút nem túlzás.

Ha kinyávogta, akkor azért eléggé el van kényeztetve.

2010. máj. 22. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!