Mit szóltok ahhoz ha egy 17 éves lány kap egy lakást az apjától? 13 millióért?
Hát nagyon jó a barátnődnek bár én lennék így...
Nekem az is elég lenne ha eltudnék menni onnan ahol most vagyok,egy biztos helyre!Másnál kell lakjak mert a szüleim kidbtak...(szar ügy)
Ha abban a városban van ahol az egyetem, akkor tök hasznos.
ha megtehetik. Jó nekik. Nekem a legdrágább ajándék amit a szüleimtől kaptam, az egy fél laptop volt gimis ballagásra (kitűnőre érettségiztem)
barátnőmnek nem biztos h meglesz az érettségi (de szerintem igen :) ) és ő egy autót. Na bumm. Ők megtehetik, attól még nem vagyok rá mérges.
Ami szerintem durva:
Egyik ismerősöm kapott házat abban a városban, ahol továbbtanul. A ház 10 percre van az egyetemtől. Erre beköltözött a koliba, ahova 2-3 szoros a túljelentkezés...
" az egy fél laptop ":XD
Csak a kijelzője volt meg?Billentyűzet nuku?!:s
Két olyan lányt is ismerek akinek van saját lakásuk(21évesek)mert vettek nekik a szüleik(akikről ráadásul tudom, hogy becsületesek, és dolgosak). Egyik ott is lakik mert a lakás közel van az egyetemhez, a másikuk még otthon él, és valószínű nem is fog egyhamar odaköltözni. Egyikük sem nagyképű, és elkényeztetett! 17évesen valószínű a te ismerősöd sem fog odaköltözni, de ez befektetésnek is jó, és legalább ezt már senki nem veheti el tőlük.
Én is nagyon boldog lennék ha jogsi után kocsit kapnék, meg egy lakást. De sajnos nekem magamnak kell megdolgozni érte. Ez van. De nem irigykedem rájuk, semmi értelme. És nem is tartom túlzásnak. Ha egyszer nekem sem kellene nézni semmit az árcédulát, mindent megadnék a gyerekemnek amit csak tudok. Attól még nem feltétlenül lesz valaki nagyképű, és elkényeztetett.
Úgy fél hogy a másik felét én fizettem a többi rokontól kapott pénzből, meg abból amit nyári munkával keresetem.
Ja, és az én szüleim is olyanok hogy mindent megpróbálnak megadni :)
Ha nem a csaj nyávogta ki a lakást, akkor tényleg abszolút nem túlzás.
Ha kinyávogta, akkor azért eléggé el van kényeztetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!