Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz ha egy 17...

Mit szóltok ahhoz ha egy 17 éves lány kap egy lakást az apjától? 13 millióért?

Figyelt kérdés
Mindent megkap az apjától, amit csak kíván.. nem vagyok féltékeny, se írigy. csak szerintem túlzás.!
2010. máj. 22. 16:26
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
63%

Ha gyerekem lenne és megtehetném, én is vennék neki. A szüleim nem tudnak segíteni nekem, mert nincs pénzük, de látom rajtuk, hogy bántja őket, hogy szívesen megadnák, ha tehetnék. Te is így leszel a gyerekeddel majd. Megpróbálsz mindent megadni neki, amit csak tudsz.

Nem mellesleg állítólag 1-2 éven belül emelkedni fognak az ingatlanárak, így aki csak teheti, most vesz lakást, nem két év múlva másfélszer annyiért.

2010. máj. 22. 16:52
 22/45 anonim ***** válasza:
55%

Én 18 évesen kaptam.

Külön akartam költözni, apám megtehette hogy lakást vegyen.

DE! Közölte, hogy a rezsi és önmagam fenntartása az én dolgom.

Így egyetem mellett dolgoztam, hogy befizessem a számlákat.

Lepontozhattok, de szerintem ha a szülők mindig is arra törekednek hogy megadjanak mindent a gyereküknek.

2010. máj. 22. 16:55
 23/45 anonim ***** válasza:

"Én 18 évesen kaptam.

Külön akartam költözni, apám megtehette hogy lakást vegyen.

DE! Közölte, hogy a rezsi és önmagam fenntartása az én dolgom.

Így egyetem mellett dolgoztam, hogy befizessem a számlákat.

Lepontozhattok, de szerintem ha a szülők mindig is arra törekednek hogy megadjanak mindent a gyereküknek."

Az eddigi válaszokból úgy láttad, a többség a kérdező álláspontján van? :)

2010. máj. 22. 16:56
 24/45 anonim ***** válasza:

A lepontozók általában nem válaszadók:)

Sok kérdésnél vettem már észre , hogy általában egy állásponton volt mindenki , mégis le voltak pontozva:) Gondolom nem egymást:D Hisz akkor a saját véleményét nem tartja hasznosnak...:D

2010. máj. 22. 17:00
 25/45 anonim ***** válasza:
nevelés kérdése. ha jól nevelték(értem ezalatt, hogy nem egy nagyképű, költekező valaki) és úgy megkapja ezeket az alap dolgokat az nem hinném hogy rossz dolog.az csak egy nagy segítség neki az életben.
2010. máj. 22. 17:01
 26/45 anonim ***** válasza:
9%
Azt szólom hozzá, hogy örüljön mivel az édesapja bebiztosítja az ő életét.:) Én 14 éves vagyok, és saját lakásom van, ahol albérlők laknak jelenleg.
2010. máj. 22. 17:05
 27/45 anonim ***** válasza:
Egy ilyen apuci nekem is jól jönne...
2010. máj. 22. 17:06
 28/45 anonim ***** válasza:
59%

Pedig féltékeny vagy meg irigy.

Különben nem foglalkoznál vele,hogy mit kap valaki az apjától.

Nem a te dolgod.

2010. máj. 22. 17:06
 29/45 anonim ***** válasza:
10%
Figyelj, ha megvan rá a pénzük, akkor oké. Inkább lakást vegyen neki, megalapozva a jövőjét, mint hogy 18 éves kora után kidobja mondván, mostmár nem tartalak el, dolgozz, menj albérletbe stb. Jó igaz, az ilyen szülők nyílván szegények, de inkább legyenek olyan szüleim akiktől lakást kapok.
2010. máj. 22. 17:08
 30/45 anonim ***** válasza:
Azt, hogy jó neki. Nem muszáj rögtön ott laknia, pár évig ki is adhatja, de így óriási előnnyel indul az életben.
2010. máj. 22. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!