Mit szóltok ahhoz ha egy 17 éves lány kap egy lakást az apjától? 13 millióért?
Ha gyerekem lenne és megtehetném, én is vennék neki. A szüleim nem tudnak segíteni nekem, mert nincs pénzük, de látom rajtuk, hogy bántja őket, hogy szívesen megadnák, ha tehetnék. Te is így leszel a gyerekeddel majd. Megpróbálsz mindent megadni neki, amit csak tudsz.
Nem mellesleg állítólag 1-2 éven belül emelkedni fognak az ingatlanárak, így aki csak teheti, most vesz lakást, nem két év múlva másfélszer annyiért.
Én 18 évesen kaptam.
Külön akartam költözni, apám megtehette hogy lakást vegyen.
DE! Közölte, hogy a rezsi és önmagam fenntartása az én dolgom.
Így egyetem mellett dolgoztam, hogy befizessem a számlákat.
Lepontozhattok, de szerintem ha a szülők mindig is arra törekednek hogy megadjanak mindent a gyereküknek.
"Én 18 évesen kaptam.
Külön akartam költözni, apám megtehette hogy lakást vegyen.
DE! Közölte, hogy a rezsi és önmagam fenntartása az én dolgom.
Így egyetem mellett dolgoztam, hogy befizessem a számlákat.
Lepontozhattok, de szerintem ha a szülők mindig is arra törekednek hogy megadjanak mindent a gyereküknek."
Az eddigi válaszokból úgy láttad, a többség a kérdező álláspontján van? :)
A lepontozók általában nem válaszadók:)
Sok kérdésnél vettem már észre , hogy általában egy állásponton volt mindenki , mégis le voltak pontozva:) Gondolom nem egymást:D Hisz akkor a saját véleményét nem tartja hasznosnak...:D
Pedig féltékeny vagy meg irigy.
Különben nem foglalkoznál vele,hogy mit kap valaki az apjától.
Nem a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!