nem vagyok féltékeny! jó jó de akkor is nem mindent a s*gge alá kéne tolni mindent, nyáron kapja meg az autót is mert most teszi le a jogsit.!
2010. máj. 22. 16:42
12/45 anonim válasza:
Szerintem durva...
2010. máj. 22. 16:43
13/45 anonim válasza:
Ha a lány nem él vissza vele, és nem nagyképűsködik, akkor semmi gáz. Örülhet neki, hogy a szülei ezt megtehették, sok szülő sajnos nem tudja megtenni, nagyon szerencsés gyerek. Amúgy nem hiszem, hogy az egyetem végéig nagyon önálló életet kezdene, mert a lakás fenntartása, ha beköltözik, az bizony nem kis pénzt igényel. De a jövője legalább biztos alapokon nyugszik.
2010. máj. 22. 16:44
14/45 anonim válasza:
Miért lenne túlzás, előbb utóbb szüksége lesz rá, aki tud az segíti a gyerekét. Ha valaki megteheti az jó dolog.
2010. máj. 22. 16:44
15/45 anonim válasza:
Attól, hogy te esetleg nem kapod meg ezeket a szüleidtől még biztosab szeretnek téged, csak nem mindenki engedheti ezt meg magának. Ne legyél irígy
2010. máj. 22. 16:45
16/45 anonim válasza:
"nem vagyok féltékeny! jó jó de akkor is nem mindent a s*gge alá kéne tolni mindent, nyáron kapja meg az autót is mert most teszi le a jogsit.!"
A 2. mondatoddal megcáfolod az elsőt. Nézd, ha a Te apád venne kocsit és lakást, azt mondanád, "Ne tedd, öreg, magam akarom összeszedni rá a pénzt 10 év alatt?"
2010. máj. 22. 16:46
17/45 anonim válasza:
szerintem se baj. Igaz engem nem engedtek volna 17 évesen elköltözni (nem tudom a lány már beköltözött-e,vagy csak a lakás van meg), de ha megtehették volna a szüleim, biztos nekem is szívesen vettek volna.
Miért lenne baj,ha egy szülő gondol a lánya jövőjére, hogy legyen hol laknia. Nagyon szép gesztus és szerintem szinte minden szülő megtenné ezt,ha lenne rá pénze.
Sajnos kevés embernek van rá lehetősége,de azért nem kell rá irigykedni!
2010. máj. 22. 16:47
18/45 anonim válasza:
Nem túlzás, egyszerűen megtehetik. Valahol ez teljesen elfogadott. A leányzónak csak tudni kell hasznosan élvezni a kapott ingó és ingatlan dolgait. Jövőjének megvannak az anyagi alapjai.
2010. máj. 22. 16:47
19/45 anonim válasza:
Már miért lenne baj? Nagyon szerencsés lány, és nyilván ha egy szülő megteheti, ott segíti a gyerekét ahol tudja. Jelen pillanatban a 19 éves fiamnak kocsit készülök venni.
Ja, és én is kaptam egy panell lakást a szüleimtől, igaz 29 évesen, és egy fél autót 18 évesen.
És nem lettem rossz, azóta is mindent megbecsülök, de most már magam teremtem meg a férjemmel.
2010. máj. 22. 16:50
20/45 anonim válasza:
Ha van rá keret akkor az ő dolguk. Nincs meghatározva, hogy ki és mennyiért kaphat szerintem. Szerintem te sem fakadnál sírva, ha hozzád vágna valaki egy lakást 17évesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!