Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket kicsit sem zavarna,...

Titeket kicsit sem zavarna, ha anyukától újra akarna házasodni, ennyi idővel apukátok halála után?

Figyelt kérdés

Leszögezem előre, hogy fontos édesanyám boldogsága, de én abban hiszek, hogy papírok nélkül is boldogok lehetnek életük végégig.

Édesanyám 45 évesn, apukánk 5 éve halt meg, én addigra 15 voltam , tesóim már nagykorúak.

3 évig egyedül volt, feldolgozta a dolgot,majd lett egy párja, akivel közel 1 évig együtt volt, miután ők szét mentek, szinte azonnal megismerte a mostanit, így ők is lassan 1 éve lesznek együtt, pár hónap múlva.

Anyukám már mondta nekem, hogy ő szeretne hozzámenni, ami nekem egyrészt azért is furcsa, mert még nem teljesen egy éve vannak együtt (szerintem ez még fiatal korban is elhamarkodott lenne), másrészt, már mind felnőttek voltunk szinte, mikor apu meghalt.

Nálatok volt ilyen? Anya attól boldogabb lenne a párja mellett, ha papíron is együtt lennének? Miért fontos szerintetek neki? Volt aki ekörül a kor körül házasodott újra?

2017. júl. 23. 19:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
86%
Szóval nem is a házasság a gond, hanem úgy ahogy van, a pasi.
2017. júl. 23. 20:09
 12/31 anonim ***** válasza:
49%
Szóval a fószerral van a gond? Ülj le anyuddal megtárgyalni, hogy ne szóljon bele a te dolgodba az ürge. 20 éves vagy? Akkor pláne húzd meg a határaidat, mit ugat, a te lakásodban. Házasodjon anyud, csak nehogy ráírassa a lakást.
2017. júl. 23. 20:11
 13/31 A kérdező kommentje:

Hát nem erről szólt igazán a kérdés, csak belefolytunk, és annak kapcsán meséltem róla.

Alapvetően az igazi kérdés az, hogy anya szerintem hamar akar újra házasodni, de alapvetően biztosan ez nem zavarna, ha egy aranyos pasival akarna. Lehet hozzáteszi ez a viselkedése a dolgokhoz, hogy én ezt annyira nem szeretném...

2017. júl. 23. 20:15
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

"Titeket kicsit sem zavarna, ha anyukától újra akarna házasodni, ennyi idővel apukátok halála után?"

És téged ebben az egészben akkor most mi zavar, de őszintén, (?) az, hogy dirigálnak neked, csak mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem az újraházasodás a te gondod.

2017. júl. 23. 20:16
 15/31 A kérdező kommentje:
Hát még a végén az jön ki a dologból, hogy ideköltözteti az embert, megfordult már a fejemben, ugyanis anyu mindig azt szajkózza, hogy ő nem fog innen elmenni..Így gondolom azt jelenti, hogy ő jönne hozzánk
2017. júl. 23. 20:22
 16/31 anonim ***** válasza:
41%
Benne van a pakliban, majd jól ráb..ik, meg te is, ha ott maradsz.
2017. júl. 23. 20:28
 17/31 A kérdező kommentje:
Valóban igazad van, és idegesít is a gondolat, hogy a közös házunkból majd nekem kell menekülni.
2017. júl. 23. 21:29
 18/31 anonim ***** válasza:
Jó, hát a kiegészítéssel már nem látszik olyan vidámnak a dolog, de ha az alap kérdést elolvasod, akkor neked sem az fog lejönni, hogy probléma van. És egyáltalán nem elhanyagolható a későbbi kiegészítésed. Nyilván ilyen esetben zavarna, de nem nagyon fogsz tudni beleszólni, ha anyukád ezt akarja. Minden esetre beszélj vele, aztán meglátjátok. Előbb-utóbb meg úgyis elköltöznél, bár gondolom, nem így tervezted volna. Azért reméljük, hogy nem akkora katasztrófa a helyzet, de ezt csak úgy tudod meg, ha anyukáddal megbeszéled. Sok sikert!
2017. júl. 23. 22:19
 19/31 A kérdező kommentje:
Persze, de még a párommal nem vagyok annyi ideje együtt, hogy ilyen korán összecuccoljunk, így még ez sem esedékes.
2017. júl. 23. 22:22
 20/31 anonim ***** válasza:
25%

Kinek a tulajdona a lakás, ház amiben éltek? Ha tiétek vagy örökség apukád után akkor azért pengesd meg neki hogy ez a te házad is. Ha nem tetszik hívod a rendőrséget és kib#szod mint macskát kakilni.

Ha pedig megütne akkor látlelet és feljelentés. Teljesen jól láttod egy alkoholista iszákosnak semmi keresnivalója nálatok. Ha pedig ilyen az elején csak rosszabbra számíthatsz. Anyukád lehet boldog most szexuálisan is hozzájárul az öröméhez a jelenlegi helyzet de nem szabadna mindezek mellett elsétálnia.

Örököltettek apud után? Azt is érdemes lenne elrendezni nehogy ez az alkoholista igényt tartson rá az esküvő után.

2017. júl. 23. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!