Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy valakit...

Hogy lehet az, hogy valakit nem zavar párkapcsolatba, hogy van a nő, vagy a férfi életében egy vele ellenkező nemű személy?

Figyelt kérdés

Sok olyan sztorit hallok, hogy pl a férfinek van lány barátja, és még mellette párkapcsolata is.

Én nem régen megláttam, hogy párom beszélget egy nővel, mondta ismerőse, semmi különös néha írnak ennyi, de nekem már ez sok volt...

Mégis úton útfélen azt látom, hogy vannak baráti társaságok, ahol ott van a férfi, akinek mondjuk párkapcsolata van, és mellette nők férfiak is, mert hogy ők így bandáznak, én elképzelni nem tudom, hogy összehozunk egy estét párommal, és a barátokkal, és párom lányt is szervez oda, mikor ott vagyok neki... Másoknak tök evidens.

Férfiak/Nők, nektek van ellenkező nemű barátotok, ismerősök, haverotok, akikkel beszélgettek , találkoztok, programokat szerveztek?

Nem durva ez kicsit?

Vagy netalántán túl féltékeny vagyok, és nem bízom a páromban, ha a gondolat is kiakaszt, hogy beszél rajtam kívül más nővel is?

2017. júl. 16. 09:34
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

És ki terjeszti róla, hogy olcsó nő? Az olyan nők, akiknek nem tetszik, hogy a párjuk mással is szóba áll?'

Magáról állítja ezt azzal ahogy viselkedik. Ez is pl rólad, vagy rólam függ, hogy milyen nőt mutatok kifelé.

Pl kiviszik buliból, és sokszor más ágyába ébred, és kis kis utalásokkal mindig azért megemlíti, hogy vele ilyen meg olyan élmények történtek, akkor abból lejön, hogy a lány akkor olyan nő hírében áll, ami a fiúk között nagy rajongásnak örvend (tisztelet a kivételnek).

Ha te kedves utolsó előtti azt mondod magadról ha beszélgettek egy társasággal pl, hogy 'velem is volt már ilyen ', és épp egy nagyon disznó dologról volt szó (3 vagy többen voltak egy szexuális együttlétben), akkor abból te felhívod a figyelmet arra, hogy nem vagy tisztességes annyira, amivel nincs bajom, csak érdekes, hogy egy olyan nő aki ilyeneket mond magáról társaságban megkörnyékezi a párom, és mivel én páromon kívül csak egy férfivel voltam úgy, elég érdekes, hogy megtalálja vele a hangot.

Biztos infoból tudom, hogy hogy valóban ilyen a nő, mert ennyi ember nem hazudik, és nem kell annyira félteni sem az embereket, tudjuk, hogy ilyenekből annyi van mint égen a csillag.

Plusz én elvileg tisztességes voltam, sosem flörtöltem senkivel, nem kezdtem ki, nem nyomultam, nem is jár rólam hír, hogy honnan vittek ki, és kinek az ágyában ébredtem.

Biztos van aki szeretné csak a csajról elmondani, hogy volt vele, de mégsem volt, de nem ennyien, és akkor nem lenne mindig ennyi férfivel félreérthető képe, amiket meg is oszt, tehát még buta is :D

2017. júl. 17. 10:27
 52/55 A kérdező kommentje:
És rengeteget árulkodik az is, hogy minden pasinak odakommentel , lájkol, és a képei minden legyen, csak ne elegáns, visszafogott, és nőies.. Persze van olyan is, aki ilyeneket posztol, és mégis amúgy 3 éve kapcsolata van mondjuk, de én őket pl nem is értem, senkinek nem kell látni sem a mellét, sem bikinibe feszítve, sem forrónadrágba hátulról, direktesen mikor éppen a legnagyobb rész villan a hátsóból, értem én, hogy féltékenység, de neked is bökné a csőröd, hogy ilyen nő irkál a párodra, és párod biztos megnézte ezeket a képeit is, és ő is tud róla ezt-azt, mégis leáll vele, nem így ismertem a párom, és kész. Engem azért választott,mert tudta, hogy nem vagyok könnyen kapható, lehet pont ezért van biztonságba a kapcsolatom,mert ezt a nőt nem tartja annak, nem tudom.
2017. júl. 17. 10:31
 53/55 anonim ***** válasza:
85%
Mert az hogy "van az eleteben" meg nem jelenti azt hogy dug is vele.
2017. szept. 8. 15:20
 54/55 A kérdező kommentje:
Persze, azóta láttam, hogy nem is mindennapi a kapcsolatuk, mikor nyaraltunk egyátalán nem irtak, de azért akkoriban zavart.
2017. szept. 8. 19:57
 55/55 anonim ***** válasza:
Igen, nekem minden barátom fiú. (N)
2018. ápr. 29. 09:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!