Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy valakit...

Hogy lehet az, hogy valakit nem zavar párkapcsolatba, hogy van a nő, vagy a férfi életében egy vele ellenkező nemű személy?

Figyelt kérdés

Sok olyan sztorit hallok, hogy pl a férfinek van lány barátja, és még mellette párkapcsolata is.

Én nem régen megláttam, hogy párom beszélget egy nővel, mondta ismerőse, semmi különös néha írnak ennyi, de nekem már ez sok volt...

Mégis úton útfélen azt látom, hogy vannak baráti társaságok, ahol ott van a férfi, akinek mondjuk párkapcsolata van, és mellette nők férfiak is, mert hogy ők így bandáznak, én elképzelni nem tudom, hogy összehozunk egy estét párommal, és a barátokkal, és párom lányt is szervez oda, mikor ott vagyok neki... Másoknak tök evidens.

Férfiak/Nők, nektek van ellenkező nemű barátotok, ismerősök, haverotok, akikkel beszélgettek , találkoztok, programokat szerveztek?

Nem durva ez kicsit?

Vagy netalántán túl féltékeny vagyok, és nem bízom a páromban, ha a gondolat is kiakaszt, hogy beszél rajtam kívül más nővel is?

2017. júl. 16. 09:34
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
66%

"Férfi és nő között nincs barátság, vagy valamilyen szeretői kapcsolat van, vagy valamelyik fél reménykedik egy jövőbeni lehetőségben a másik meg valamilyen formában kihasználja.

Nők a kellemetlen házkörüli munkák végzésére tartanak szárazbarátot, vagy azért, hogy vonzóbbnak tűnjenek a többi pasas számára azzal, hogy van aki legyeskedik körülöttük. Férfiak meg általában alkalmi kötetlen szexre tartanak fent női barátot."

A saját barátságom a példa rá, hogy ez nem igaz. Sose volt szex köztünk, én párkapcsolatban voltam, a barátom pedig egy közös ismerősünkbe volt sokáig belezúgva, aztán összejött egy másik lánnyal. Ezeket is mindig megbeszéltük, nincs köztünk tabutéma.:-)

"Normális párkapcsolatban élő párnál nincs szüksége a pár tagjainak ellenkező nemű barátra."

Teljesen más egy párkapcsolat és egy barátság, más igényeket elégít ki, a kettőnek nincs köze egymáshoz. És lényegtelen, hogy azonos vagy ellenkező nemű a barát.:-)

2017. júl. 16. 11:54
 32/55 anonim ***** válasza:
100%

30-as:

Ha te az ellenkező nemben csak a nemi szervét látod, akkor valóban nincs másra szükség. De az a párkapcsolatodról sem mond el sok jó dolgot.

Én nem azért szeretem a férfibarátomat sulis korom óta, mert pénisze van, hanem mert jókat beszélgetünk, és megegyezik a humorunk, kitaláljuk egymás gondolatait. Ha lány lenne, ugyanígy viselkednék vele. Nem érdekel a neme, mint embert szeretem.

2017. júl. 16. 12:15
 33/55 anonim ***** válasza:
100%
A 30-as hozzászóló nyilván olyan egyszerű, mint egy fakocka. Valahol a maslow piramis alján tengődik az evés-ivás-ürítés-szex körforgásában. Szóra sem érdemes.
2017. júl. 16. 12:24
 34/55 A kérdező kommentje:
Itt szintén megakadt a szemem azon a mondaton, hogy írta az utolsó előtti, hogy nem a nemét látja benne, hanem, hogy ennyire jó barát, ez szintén megnyugtatott, felmerült ebből belőlem, hogy a barátomnak ez a lány, mondjuk olyan jófej mint az egyik haverja, és igazából nem azzal foglalkozik, hogy lány, hanem azzal, hogy milyen jó arc mondjuk
2017. júl. 16. 12:27
 35/55 anonim ***** válasza:
16%

Ivarérett férfi és nő között sosem lehet barátság.

Ivarérett férfiak között sem lehet barátság, hiszen egymás riválisai.

Ivarérett nők között sem lehet barátság, hiszen szintén egymás riválisai.

Ezek örök törvények.

Akik ezt vitatják, azok vagy túl fiatalok vagy egyszerűen csak éretlenek még.

2017. júl. 16. 12:51
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
Vagy emberek.
2017. júl. 16. 12:56
 37/55 anonim ***** válasza:
75%

"Akik ezt vitatják, azok vagy túl fiatalok vagy egyszerűen csak éretlenek még."

51 éves, diplomás nő vagyok, 3 felnőtt gyerekkel.:-)

2017. júl. 16. 12:58
 38/55 anonim ***** válasza:
8%

Ezt úgy értsük, hogy saját bevallásod szerint, te már nem vagy fiatal.

2017. júl. 16. 13:19
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Ez amúgy igaz is lenne, ha az életben csak a bszás létezne. De akkor nem lett volna idő házakat építeni, dolgozni, filmeket csinálni vagy nézni, állandóan mindenki dugna és évente szülné a kölyköket.
2017. júl. 16. 13:21
 40/55 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt úgy értsük, hogy saját bevallásod szerint, te már nem vagy fiatal."

Nos, nehéz lenne tinédzsernek eladnom magam.:D Egyébként tökéletesen jól érzem magam középkorúként a bőrömben, köszönöm, megvannak ennek a kornak is a maga előnyei.:-)

2017. júl. 16. 13:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!