Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy valakit...

Hogy lehet az, hogy valakit nem zavar párkapcsolatba, hogy van a nő, vagy a férfi életében egy vele ellenkező nemű személy?

Figyelt kérdés

Sok olyan sztorit hallok, hogy pl a férfinek van lány barátja, és még mellette párkapcsolata is.

Én nem régen megláttam, hogy párom beszélget egy nővel, mondta ismerőse, semmi különös néha írnak ennyi, de nekem már ez sok volt...

Mégis úton útfélen azt látom, hogy vannak baráti társaságok, ahol ott van a férfi, akinek mondjuk párkapcsolata van, és mellette nők férfiak is, mert hogy ők így bandáznak, én elképzelni nem tudom, hogy összehozunk egy estét párommal, és a barátokkal, és párom lányt is szervez oda, mikor ott vagyok neki... Másoknak tök evidens.

Férfiak/Nők, nektek van ellenkező nemű barátotok, ismerősök, haverotok, akikkel beszélgettek , találkoztok, programokat szerveztek?

Nem durva ez kicsit?

Vagy netalántán túl féltékeny vagyok, és nem bízom a páromban, ha a gondolat is kiakaszt, hogy beszél rajtam kívül más nővel is?

2017. júl. 16. 09:34
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
90%

"én elképzelni nem tudom, hogy összehozunk egy estét párommal, és a barátokkal, és párom lányt is szervez oda, mikor ott vagyok neki."

Szerintem kezeltetni kéne magad. Természetes, hogy egy baráti társaságban mindkét nemből vannak, mit gondoltál, hogy innentől majd te leszel egyedül nő a csapatban???:DD

2017. júl. 16. 10:18
 12/55 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem is túl féltékeny vagy.

Szinte megütött a mondatod: "lányt is szervez oda, mikor ott vagyok neki..."

A párodnak lehetnek gyerekkori barátai, együtt nőttek fel, olyan, mintha a testvére lenne. Lehetnek kolléganői haveri szinten, akikkel közös a munkája. Lehetnek ismerősei, akikkel jói érzi magát.

DE téged választott, a te párod, veled él, téged szeret (még). NE sajátítsd ki, ne telepedj rá, mert nagyon hamar

elveszíted az oktalan féltékenységeddel!

2017. júl. 16. 10:19
 13/55 anonim ***** válasza:
93%

Nekem világéletemben szinte csak fiú/férfi barátaim vannak/voltak. Úgy alakult, hogy egyikükkel egy utcában lakunk a párommal. Vele gyakran találkozok melóba menet /egy helyen dolgozunk/, meg néha beülünk egy kávéra, vagy együtt megyünk boltba, ha épp nincs kedvünk egyedül menni vagy valami.

Párom már akkor tudott erről a barátságól, amikor csak ismerkedtünk, akkor azt mondta, hogy nem zavarja,és ez azóta is így van.

A páromnak nincsenek kimondott lánybarátai, szóval most furcsán venné ki magát, ha hirtelen találkozgatna/írogatna egy lánnyal.

2017. júl. 16. 10:20
 14/55 anonim ***** válasza:
19%
Nalunk ilyen nincs, es ez nekunk pont jo
2017. júl. 16. 10:24
 15/55 anonim ***** válasza:
19%

Én is furcsállom, azt a nagy pálfordulást ami akkor történt amikor a párom barátnője akivel kb. 15 éve legjobb barátnők voltak, de mióta a múltkor a kerti partin beleült az ölembe, azóta a barátnőjét kitiltotta a házból.

Pedig mi csak barátok voltunk, mióta a párom bemutatta és annak meg van már vagy 6 éve.

Nekem úgy tűnik már nem barátnők és azóta csak kis ribinek nevezi.

2017. júl. 16. 10:30
 16/55 A kérdező kommentje:

Hanem szimplán csak attól, hogy az utcán dumcsizott egy ismerősével'

De sajnos nem az utcán, hanem chatelgetnek, ami végülis ugyanolyan, de mégis más .

Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam kicsit, hogy én vagyok féltékeny, remélem sikerül visszavenni kicsit.

2017. júl. 16. 10:34
 17/55 A kérdező kommentje:
Pluszba azért azt hozzá kell írnom, hogy mikor megismerkedtem a barátommal ez a hölgy nem rajzott körülötte így... Tehát ez valamikor a kapcsolatunkba lépett be, fogalmam sincs ki ő, mit akar, miről beszélnek, sosem olvasok bele párom beszélgetésében, annyit tudok a dologról, hogy mindenképpen utánam jött, sosem említette a kapcsolatunk elején, hogy vannak női barátai, sokszor az elején mikor láttam az oldalát, sorba csak fiúk haverok, és én... Pár hónapja vettem észre a hölgyet, és azt mondta akkor, hogy pár napja írt rá... Nos akkor összeismerkedtek?
2017. júl. 16. 10:36
 18/55 anonim ***** válasza:
94%
Úgy lehet, hogy engem pl. nem csak akkor érdekel egy ellenkező nemű ember társasága, ha le akarok feküdni vele. És joggal feltételezem, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
2017. júl. 16. 10:38
 19/55 anonim ***** válasza:
92%
Lehet hogy nem vagy egyedül, de a legtöbb ember nem csak a lehetséges szexpartnert látja a többiekben.
2017. júl. 16. 10:41
 20/55 anonim ***** válasza:
100%

"Pluszba azért azt hozzá kell írnom, hogy mikor megismerkedtem a barátommal ez a hölgy nem rajzott körülötte így"

Ha EGY KONKRÉT nőre vagy féltékeny, miért nem azt írod ki? A kérdésed teljesen másról szólt.

2017. júl. 16. 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!