Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy valakit...

Hogy lehet az, hogy valakit nem zavar párkapcsolatba, hogy van a nő, vagy a férfi életében egy vele ellenkező nemű személy?

Figyelt kérdés

Sok olyan sztorit hallok, hogy pl a férfinek van lány barátja, és még mellette párkapcsolata is.

Én nem régen megláttam, hogy párom beszélget egy nővel, mondta ismerőse, semmi különös néha írnak ennyi, de nekem már ez sok volt...

Mégis úton útfélen azt látom, hogy vannak baráti társaságok, ahol ott van a férfi, akinek mondjuk párkapcsolata van, és mellette nők férfiak is, mert hogy ők így bandáznak, én elképzelni nem tudom, hogy összehozunk egy estét párommal, és a barátokkal, és párom lányt is szervez oda, mikor ott vagyok neki... Másoknak tök evidens.

Férfiak/Nők, nektek van ellenkező nemű barátotok, ismerősök, haverotok, akikkel beszélgettek , találkoztok, programokat szerveztek?

Nem durva ez kicsit?

Vagy netalántán túl féltékeny vagyok, és nem bízom a páromban, ha a gondolat is kiakaszt, hogy beszél rajtam kívül más nővel is?

2017. júl. 16. 09:34
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
Ez szerintem is furcsa amit itt valaki írt, konkrétan barátaim a másik nemből nem voltak, de voltak osztálytársaim, akikkel nagyon jóba voltunk de tényleg, sosem került fel sem a vonzódás mint téma,sem a szex.
2017. júl. 16. 14:26
 42/55 anonim ***** válasza:
62%
Te nem a pasidban nem bízol, hanem magadban. Nem értem mi a probléma azzal hogy az embernek vannak ellenkező nemű barátai. Ez nem a középkor. Ha így gondolkozol akkor neked a konyhában a helyed, főzz, moss, takaríts...
2017. júl. 16. 14:32
 43/55 anonim ***** válasza:
18%

Van itt olyan nő vagy férfi, aki elengedné a párját két hétre annak ellenkező nemű barátjával nyaralni?

Ha van ilyen, kérem jelezze, mert én még ilyennel soha nem találkoztam és ilyenről még csak nem is hallottam.

2017. júl. 16. 15:59
 44/55 anonim ***** válasza:
69%

# 43. Tulajdonképpen hogy jön ide 2 hét nyaralás egy ellenkező neművel?

Írj ki erről te egy kérdést, ha kíváncsi vagy!

2017. júl. 16. 16:31
 45/55 anonim ***** válasza:
83%

25 vagyok. De igen, elgondokodnék, és meg is kérdezném. Meg is szoktam a páromtól, hogy ezt meg azt honnan ismeri, és ugyanígy én is elmondom az én ismerőseimet, ha kérdezi.

Próbáld ezt a dolgot először magadban rendbe tenni, csak aztán a pároddal. A kapcsolatotok jónak tűnik, és valamennyire igazad is van, csak nem teljesen.

Pl azt mi is megbeszéltük, hogy kettesben nem fér bele a program más neművel, de társaságban igen. Muszáj neked is köztes megoldáson gondolkodni a saját érdekedben is.

2017. júl. 16. 17:39
 46/55 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó.

A kapcsolatunk remek, még sosem vesztünk össze, pedig lassan fél éve együtt vagyunk, annyi a baj, hogy frusztrál ez a lány, és nem tudom magam túl tenni rajta...

Ráadásul olyan rossz az is, hogy olcsó nő hírében áll a lány akivel beszél,itt vagy jön az opció, hogy páromnak eddig sem kellettek ilyen lányok, vagy jön az ördög, hogy valamiért ír vele... Fene. Rossz a gondolat is, az is baj, hogy gondolat van

2017. júl. 16. 20:44
 47/55 anonim ***** válasza:
61%

Akit ez zavar: borzasztóan önző es féltékeny emberek vagytok akik soha senki mellett nem lesznek boldogok.

Aki menni akar, ugyis menni fog. Megtartani valakit tudni kell, nem kierőszakolni meg féltékenykedni

2017. júl. 16. 22:07
 48/55 A kérdező kommentje:
Utolsó: Mindig erre gondolok én is, mégis olyan nehéz nem az ördögöt látni mindenbe.
2017. júl. 16. 22:28
 49/55 anonim ***** válasza:
68%

"Ráadásul olyan rossz az is, hogy olcsó nő hírében áll a lány akivel beszél"

És ki terjeszti róla, hogy olcsó nő? Az olyan nők, akiknek nem tetszik, hogy a párjuk mással is szóba áll?

2017. júl. 17. 01:07
 50/55 anonim ***** válasza:
68%

A férfiak általában háromféle nőt kedvelnek:

1. Akik olyanok mint az anyjuk

2. Akik olyanok mint az aktuális nőideál (akiket a magazinok címlapján láthatsz)

3. Akik csak épp annyira "rosszak", hogy a fantáziájukat kellően felbolygassa

Ha a párodat szorosan magad mellett akarod tudni, akkor rövid pórázon úgy tarthatod, ha minél jobban és egyszerre megfelelsz a fenti három opciónak.

Ha ezektől minél inkább eltérsz, annál nagyobb az esély , hogy a párod helyetted más karjaiban találja meg a boldogságát.

2017. júl. 17. 07:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!