Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy valakit...

Hogy lehet az, hogy valakit nem zavar párkapcsolatba, hogy van a nő, vagy a férfi életében egy vele ellenkező nemű személy?

Figyelt kérdés

Sok olyan sztorit hallok, hogy pl a férfinek van lány barátja, és még mellette párkapcsolata is.

Én nem régen megláttam, hogy párom beszélget egy nővel, mondta ismerőse, semmi különös néha írnak ennyi, de nekem már ez sok volt...

Mégis úton útfélen azt látom, hogy vannak baráti társaságok, ahol ott van a férfi, akinek mondjuk párkapcsolata van, és mellette nők férfiak is, mert hogy ők így bandáznak, én elképzelni nem tudom, hogy összehozunk egy estét párommal, és a barátokkal, és párom lányt is szervez oda, mikor ott vagyok neki... Másoknak tök evidens.

Férfiak/Nők, nektek van ellenkező nemű barátotok, ismerősök, haverotok, akikkel beszélgettek , találkoztok, programokat szerveztek?

Nem durva ez kicsit?

Vagy netalántán túl féltékeny vagyok, és nem bízom a páromban, ha a gondolat is kiakaszt, hogy beszél rajtam kívül más nővel is?

2017. júl. 16. 09:34
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem kell túlkombinálni azt sem, ha már megvoltam neki, és akkor ismerkedett egy lánnyal? Előfordulhat, hogy írta neki párkapcsolata van, de haverság belefér? De akkor is ott van a fejembe, hogy előttem sosem voltak lány baráti, a kapcsolatunk közepéig szintén nem, és tegyük fel ráírt egy nő, és eldobta az agyát tőle?
2017. júl. 16. 10:43
 22/55 anonim ***** válasza:
46%
Hát, kedves 19-es, ilyen tulkokkal én meg nem barátkozom és nem megyek bele párkapcsolatba sem. Nincs probléma.
2017. júl. 16. 10:47
 23/55 anonim ***** válasza:
92%
3as vagyok. Barati koromben van egy par, es meg egy masikegy fiu, meg egy lany. A parnak a noi tagjaval vagyok "testver" kapcsolatban, a ferfi taggal csak akkor beszelek mikor ott van o is velunk, de nem vagyunk rosszban. Amikor bemutattam nekik a baratom akkor egy szava sem volt, hogy volt ott olyan ferfi baratom, akinek nincs senkije. Azt tudom, hogy azon kiakadt mikor mas ferfiu ismeroseim jottek odahozzam koszonni, pacsizni, vagy megolelni(ez meg nekem is meglepo volt). Mondtam nekik, hogy egyutt kezilabdaztunk, tobbojukkel szinte fel is nottem, masokkal meg szimplan joban vagyunk, de beszelgetni messengeren vagy mashol nagyon nem is szoktunk, csak ha talalkozunk. Lattam rajta ez nagyon zavarta, es feltekenynek is tunt, de mondtam neki ugysem talalkozok veluk nap mint nap, havonta talan 2szer. Beismerte, hogy hulyeseg volt tole, hogy ezem kiakadt, de belatom en sem voltam boldog mikor egy lanybaratjanal volt mert kellett neki vmit segitenie. Ha nincs kommunikacio meg kolcsonos bizalom akkor a kapcsolatnak vege.
2017. júl. 16. 10:52
 24/55 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Hasonló vagyok mint a párod, elfogadom, hogy van nő munkatársa és beszélnek, vagy együtt mennek dolgozni, de azt nem nagyon tudom elviselni, hogy egy másikkal chatelget, emlékszem mi is így ismerkedtünk meg, nagyon sokat beszéltünk majd találkoztunk, igazából ez zavar

2017. júl. 16. 10:58
 25/55 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, kissé túlzásba esel.

Ahhoz,hogy ezt valaki tolerálja az kéne, hogy a párod is így gondolkodjon, akkor nem lenne konfliktus belőle.

De így csak magadat kínzod, meg őt is.

Tudatosítsd magadban, hogy téged szeret, senki mást. Akkor sem, ha más nővel is szóbaáll.

2017. júl. 16. 10:59
 26/55 A kérdező kommentje:
Utolsó: teljesen igazad van, de téged picit sem zavarna? Nem gondolkoznál el, hogy nos mégis ki ez a nő?
2017. júl. 16. 11:00
 27/55 anonim ***** válasza:
20%
14 vagyok. Mi a fa szert pontoztok le ha azt mondom h nekunk igy tokeletes ahogy vagyunk. Kezeltessetek magatokat inkabb mert nagyon betegek vagytok ha mas velemenyt nem tudtok elfogadni. Vagy a ti hazassagotok egy darab szar? Mert a mienk tokeletes, egy hangos szo sincs azota amiota osszejottunk. De a ti beteg elmeteknek csak az a jo ahogy ti csinaljatok 😂
2017. júl. 16. 11:18
 28/55 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, nekem volt olyan fiúbarátom, akivel a párkapcsolatom második évében ismerkedtünk meg. Pillanatok alatt jóban lettünk, mászkáltunk együtt ide-oda, a párommal és nélküle is. Horribile dictu, előfordult, hogy buli után együtt is aludtunk, többekkel egy szobában, mert nem volt érdemes elindulni haza, természetesen nem történt semmi köztünk. A páromban is felmerült, hogy mi ez, de miután megbeszéltük, elfogadta, jóban is lettek, annyira, hogy évekkel később, a szakításunk után (ami nem a barátom miatt történt, a párom lépett félre) is tartották a kapcsolatot.:-) Elsodort minket az élet egymás mellől a barátommal, mindketten már régóta családosok vagyunk, messze élünk egymástól, de ha néha találkozunk, ugyanúgy tudunk beszélgetni, hülyéskedni, mintha csak tegnap váltunk volna el. Össze nem járunk, mert az ő felesége nem nézné jó szemmel, pdig az égegyadta világon semmi oka a féltékenységre.

Csak azért írtam le, mert ilyen is van, valójában rajtad áll, mennyire bízol a párodban és a kapcsolatotok erejében.

2017. júl. 16. 11:18
 29/55 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm szépen, teljesen megnyugtattál, főleg azzal, hogy itt még egyenlőre ilyenről szó sincs. Köszönöm tényleg, lehet tényleg nem kell aggódnom .
2017. júl. 16. 11:21
 30/55 anonim ***** válasza:
15%

Férfi és nő között nincs barátság, vagy valamilyen szeretői kapcsolat van, vagy valamelyik fél reménykedik egy jövőbeni lehetőségben a másik meg valamilyen formában kihasználja.

Nők a kellemetlen házkörüli munkák végzésére tartanak szárazbarátot, vagy azért, hogy vonzóbbnak tűnjenek a többi pasas számára azzal, hogy van aki legyeskedik körülöttük. Férfiak meg általában alkalmi kötetlen szexre tartanak fent női barátot. Normális párkapcsolatban élő párnál nincs szüksége a pár tagjainak ellenkező nemű barátra.

2017. júl. 16. 11:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!