Hogy lehet az, hogy valakit nem zavar párkapcsolatba, hogy van a nő, vagy a férfi életében egy vele ellenkező nemű személy?
Sok olyan sztorit hallok, hogy pl a férfinek van lány barátja, és még mellette párkapcsolata is.
Én nem régen megláttam, hogy párom beszélget egy nővel, mondta ismerőse, semmi különös néha írnak ennyi, de nekem már ez sok volt...
Mégis úton útfélen azt látom, hogy vannak baráti társaságok, ahol ott van a férfi, akinek mondjuk párkapcsolata van, és mellette nők férfiak is, mert hogy ők így bandáznak, én elképzelni nem tudom, hogy összehozunk egy estét párommal, és a barátokkal, és párom lányt is szervez oda, mikor ott vagyok neki... Másoknak tök evidens.
Férfiak/Nők, nektek van ellenkező nemű barátotok, ismerősök, haverotok, akikkel beszélgettek , találkoztok, programokat szerveztek?
Nem durva ez kicsit?
Vagy netalántán túl féltékeny vagyok, és nem bízom a páromban, ha a gondolat is kiakaszt, hogy beszél rajtam kívül más nővel is?
Köszönöm a válaszokat.
Hasonló vagyok mint a párod, elfogadom, hogy van nő munkatársa és beszélnek, vagy együtt mennek dolgozni, de azt nem nagyon tudom elviselni, hogy egy másikkal chatelget, emlékszem mi is így ismerkedtünk meg, nagyon sokat beszéltünk majd találkoztunk, igazából ez zavar
Kérdező, kissé túlzásba esel.
Ahhoz,hogy ezt valaki tolerálja az kéne, hogy a párod is így gondolkodjon, akkor nem lenne konfliktus belőle.
De így csak magadat kínzod, meg őt is.
Tudatosítsd magadban, hogy téged szeret, senki mást. Akkor sem, ha más nővel is szóbaáll.
Kérdező, nekem volt olyan fiúbarátom, akivel a párkapcsolatom második évében ismerkedtünk meg. Pillanatok alatt jóban lettünk, mászkáltunk együtt ide-oda, a párommal és nélküle is. Horribile dictu, előfordult, hogy buli után együtt is aludtunk, többekkel egy szobában, mert nem volt érdemes elindulni haza, természetesen nem történt semmi köztünk. A páromban is felmerült, hogy mi ez, de miután megbeszéltük, elfogadta, jóban is lettek, annyira, hogy évekkel később, a szakításunk után (ami nem a barátom miatt történt, a párom lépett félre) is tartották a kapcsolatot.:-) Elsodort minket az élet egymás mellől a barátommal, mindketten már régóta családosok vagyunk, messze élünk egymástól, de ha néha találkozunk, ugyanúgy tudunk beszélgetni, hülyéskedni, mintha csak tegnap váltunk volna el. Össze nem járunk, mert az ő felesége nem nézné jó szemmel, pdig az égegyadta világon semmi oka a féltékenységre.
Csak azért írtam le, mert ilyen is van, valójában rajtad áll, mennyire bízol a párodban és a kapcsolatotok erejében.
Férfi és nő között nincs barátság, vagy valamilyen szeretői kapcsolat van, vagy valamelyik fél reménykedik egy jövőbeni lehetőségben a másik meg valamilyen formában kihasználja.
Nők a kellemetlen házkörüli munkák végzésére tartanak szárazbarátot, vagy azért, hogy vonzóbbnak tűnjenek a többi pasas számára azzal, hogy van aki legyeskedik körülöttük. Férfiak meg általában alkalmi kötetlen szexre tartanak fent női barátot. Normális párkapcsolatban élő párnál nincs szüksége a pár tagjainak ellenkező nemű barátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!