Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan személy jelenleg az életedben, aki talán az igazi is lehetne? De valami még sem okés? Milyen probléma áll közétek? Hogyan viselitek ezt az őrlődést?
Igen, van, a Párom.
(Egy ideig, azt hittem szóba jöhetne más is, de rá kellett jönnöm, hogy csak magamat csaptam be az álmaimmal. Hisz tulajdonképpen, akkor is a jelenlegi Párommal "álmodtam", csak felkavart egy illető, mert sokat voltunk együtt munkaügyben, és az Ő arca jelent meg még álmomban is, ami miatt bűntudatom volt. De rá kellett jönnöm, csak azért álmodtam vele, mert féltem, hogy ő kapja meg az előléptetést és nem én. De, jó lecke volt, mert megijedtem az álmaimtól, és csak megerősített abban, hogy a Párom az igazi a számomra, és a való életben, nem tudnám őt sem megcsalni, sem elhagyni.)
Vicces, mire képesek az álmok...
Van ilyen lany igen. En biztosan tudom, hogy o lehetne az a bizonyos. De sokminden all kozenk. Leginkabb o maga. A gondolkodasmodja nem megfelelo (meg) nem eleg erett es a szulei altal belenevelt hamis ertekrendtol nem igazan tud megszabadulni. Ertsd: nem akar szerelmes lenni belem, nem enged az igazi valos erzelmeinek.
Hogy viselem? Egesz jol, legalabb van valami ertelmes celja az eletemnek. Csak attol felek hogy egyszer megunom vagy eltunik belolem ez a tuz es elengedem ot pedig nem akarom.
Van olyan.
Nagyon friss a dolog.
Közénk áll az én bizalmatlanságom (korai fázisban mindenkivel az vagyok) és az, hogy nem vagyok 100%ig tisztában a szándékaival.
Rosszul viselem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!