Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lányok, akikben bejönnek a csöndesebb (unalmasabbnak tűnő) fiúk?
Nem vagyok egy dumagép, mert vagy lehurrognak, vagy nem is foglalkoznak vele (bár néha megejtek egy-két viccet, de nem társaságban mert akkora hangom nincs)....
Soha nem vesznek észre, simán meg tudok szökni vagy lelépni anélkül, hogy észrevennék. Ez még önmagában nem baj, de egyszerűen ha észrevesznek, akkor is kerülnek a lányok, nehezükre esik szóba állni velem (kivéve ha kell nekik vmi).
Tudom, hogy van szépséghibám bőven (az egyik legmagasabb vagyok, sok emberre fizikailag lenézek, mert annyival alacsonyabb, meg azért elég kövér vagyok ami nem is meglepő ha ismerik a szüleimet) de ettől még én tudnék szeretni és van sok oldalam, amiről azért nem tudnak, mert elsőre nem jön ki és nem ismernek ki.
Nem panaszkodásnak szántam, de elég furcsa nekem ez a helyzet. Ennyire semmit nem ér a személyem?
Valószínű a szépséghibádnak szól a kevesebb siker eddig és nem a személyednek. Viszont sanyarú igazság, hogy maga a személyiség önmagában icurkapicurkát ér. Nem esélytelen a helyzet, de rengeteget ront az, ha pl. túlsúlyos vagy.
Az, hogy valaki társaság középpontja, vagy inkább félrevonulós az egyéniség kérdése, nemhiszem, hogy befolyásol bármit is, ha magadhoz hasonló személyiségű nők közt keresgélsz.
22l
Nekem nem jön be ez a típus. Számomra az ideális pasi egyik legfőbb tulajdonsága az, h magabiztos, határozott (de nem beképzelt), úgy érzem magam mellette, h biztonságban vagyok, illetve az, h mindig meg tud nevettetni, ja és h igenis legyen (kicsit) izmos! Ezek a tualjdonásgok közül egy sem igaz rád..
A legfőbb prolémád, h nincs önbizalmad, vagy menj el egy ilyen önbizalomnövelő tanfolyamra, vagy pszihológushoz, vagy nem tudom, hova lehetne máshova elmenni, mert ha ennyire kevés az önbizalmad, bizony számítanod kell arra, h mindig minden tevékenységben háttérbe fogsz szorulni, ami egy idő után lehet, h gyenge depresszióhoz vezet. Úgyh één azt ajánlom (minden bántás nélkül!!), h szedd össze magadat, és szerezzél önbizalmat!
én már régóta kutatok ebben a problémában és (mert nekem is ilyen gondjaim vannak) arra jutottam hogy egy lánynak a fiúban ezekre a tulajdonságra van szüksége:
-határozott
-férfias
-ügyes, sikeres
-nyitott, természetes
Erre jutottam úgy vélem a nők valami ilyesmit akarnak. De meg nyugodhatsz mert ez nincs meg senkiben így együtt sőt a nagy többség nem is rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. De ezek az elmebeteg barom állat nők mégis ezt keresik, megpróbálhatsz kicsit kondizni ha gondolod de akkor is azzal fogsz találkozni hogy milyen abszúrd ez az egész és simán előfordulhat hogy továbbra is leszarnak.
Szerintem próbálj meg elvonatkoztatni attól hogy nincs nőd semmiképp se pánikolj. Valószínű van személyed ami ér is valamit mert ennyi mindenkinek van. Próbálhatsz egy kicsit jobban dumagép lenni de a legjobb szerintem ha szarsz az egészre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!