Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kéne felszednem csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne felszednem csajt ha én a csöndesebb srácok közé tartozok? Eddig nem sok siker élményem volt. Lehet szerintetek a "beszédességen" változtatni/javítani?

Figyelt kérdés
Amúgy a tánc se erősségem :D
2013. febr. 11. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg kell lebegtetned a jó öreg Deák Feri bácsit. :D
2013. febr. 11. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Elmesz egy tanctanfolyamra, es zavarodban annyit beszelsz majd, hogy eszre se veszed. Ennyi.
2013. febr. 11. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Rúgj be.
2013. febr. 11. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:
azon lehet, olvass sokat, bővítsd a szókincset, beszélgess többet a haverokkal is, hogy lássák, te is létezel
2013. febr. 11. 19:50
 5/6 A kérdező kommentje:

igen, piával már volt félsikerem :D de akkor meg már "kicsit" túl sokat ittam és az úgy már gáz volt h nem is emlékeztem arra h hogy mentem oda :D. normális mennyiséggel még nem nyertem.

könyvekért annyira nem rajongok, de neten szoktam olvasgatni, csak sokszor olyan dolgokat olvasok ami bár érdekel de nem erről akarok másokkal beszélgetni. többet dumálok amúgy mint régebben de még mindig messze nem az igazi :/

2013. febr. 11. 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Szevasz!

Írj privátban én is hasonló cipőben járok, de változtatni akarok. Ketten talán többre megyünk.

2013. febr. 11. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!