Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet a legnagyobb sikerrel csajozni?
Figyelt kérdés
Buliban, utcán leszólítva, facebookon? vagy egyéb?2012. szept. 8. 22:22
1/14 anonim válasza:
facebook. :D én lány vagyok de már 2kapcsolatom is volt úgy,hogy facen kezdtünk el dumálni ,aztán eléggé megismertük egymást akkor tali stb. :)
2/14 anonim válasza:
Egyértelmüen buliban.(Ezalatt disco-t értek a legjobban) Sok az egyedülálló suna ott, és pasizni mennek ők is :)
4/14 anonim válasza:
első kommentelő aki lány... biztos fiatal vagy és biztosan nagyon tartós és sokat adó kapcsola volt az a kettő biztos husszú is volt... a legsikeresebben ugy lehet becsajozni(ha dugni akarsz) h elmész egy fesztiválra vagy discoba vagy buliba... ha egy normális és tényleg jó kapcsolatot akarsz amitől ugy érzed h boldogabbak a napjaid szerelemmel... azt majd az élet hozza... bár aki keres talál... de FB??? ott max ribancokat felszedni jó...
5/14 anonim válasza:
Nekem mindhárom volt már sikeres. Nem a helyszínen múlik.
6/14 anonim válasza:
1. kommentelő vagyok,képzeld majdnem 1évig tartott. :) És pár talim is volt már fb-ről semmi rossz nincs ebben.
7/14 anonim válasza:
"de FB??? ott max ribancokat felszedni jó"
ez inkább a bulikra igaz :D
8/14 anonim válasza:
Jaja :) De az fb-n is akad bőven
9/14 anonim válasza:
nekem is volt már fb-ről barátom úgy, hogy 9 hónapig jártunk :)
a mostani innen, gyakoriról van, már majdnem 7 hónapja :)
volt már ismerősöm ismerőse által is... nekem eddig ezek működtek
18/L
10/14 anonim válasza:
Facebook! Ott nem égsz le, ha nem jösz be neki, hisz azt se tudja hogy ki vagy! Én azt ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!