Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet a legnagyobb sikerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet a legnagyobb sikerrel csajozni?

Figyelt kérdés
Buliban, utcán leszólítva, facebookon? vagy egyéb?

2012. szept. 8. 22:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ööö. menj el egy olyan helyre, ahol jól érzed magad (pl. egy koncertre) ott biztos találsz olyan lányt, aki szép, és még a stílusa is bejön. én nem ajánlom a bulikat, kivéve ha egyéjszakás kalandokat akarsz. neten nagyon könnyen félre lehet ismerni az embereket. az egy másik dolog, ha valakit ismersz látásból, de először csak facebookon veszed fel vele a kapcsolatot, és csak utána találkoztok. viszont vadidegenekkel... püf.

utcán pedig valószínűleg nem foglalkozik veled egy normális lány, ha leszólítod. kivéve ha eligazítást kérsz tőle, és csak utána mutatkozol be neki. egyszer történt velem olyan, hogy héven láttam egy helyes srácot és teljesen zavarba jöttem tőle, úgy bámult, két héttel később újra összefutottunk és mikor odajött, gondolkozás nélkül megadtam neki a nevem. nem keresett föl, de egyáltalán nem bánom. most is csak mosolygok ha rá gondolok, és csak találgatok, mi lett volna ha... :)

2012. szept. 9. 14:04
 12/14 anonim válasza:
Merj odamenni egy lányhoz! azt szeretjük! ha fb akkor irj neki,kezdeményezz!
2012. szept. 9. 16:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja, szerintem is személyesen a legjobb... Én eddig csak egyszer alkalmaztam valamikor régen, és azóta is tart a kapcsolat:D
2012. szept. 9. 21:07
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek :-)
2012. szept. 9. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!