Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a csúnya srácok, akik szebbnél szebb lányokat
szedtek fel már eddig is, ti hogyan csináljátok, mi a
sikereitek titka?
Figyelt kérdés
Én nekem még a PUA tudománnyal is csak nekem nem tetsző, csúnya lányokat sikerült felszednem, de már legalább velük nincs gondom simán felszeem és megdugom őket, persze nem mondom, hogy nagyon könnyű, de már így is jobb, mint amit pár éve el tudtam érni, viszont valamiért nem tudok számomra vonzó lányokat felszedni, mintha folyton egy falba ütköznék és végül megunom, lépek tovább más lányokra, de mostanság már inkább a csúnya lányoknál tarolok csak, a szépek szinte rögtön blokkolnak vagy látom, hogy nem érdeklem őket és nincs is kedvem tovább foglalkozni, időt, energitá pocsékolni rájuk. Folyton azt érzem, hogy a külsőm miatt van, de akkor eszembe jut, hogy mennyi ronda srácot láttam már szép lánnyal és nem gazdagokra gondolok most, tök csóró arcokra.
Azért, mert egy manír ember vagy, és pózokkal próbálkozol.
Először a belső trágyadombot köll ellapátolni, mert hiába öntöd le csokiva, szaga attól még van.
2012. dec. 18. 14:03
3/9 anonim válasza:
Az, hogy ki számít rondának és ki szépnek, relatív dolog. Lehet, hogy akit te csúnyának tartasz, az másnak szép és fordítva.
Egyébként nem tudom, hogy vagy ezzel, de nekem undorom nem lenne olyan lányt felszedni, akit csúnyának tartok.
2012. dec. 18. 14:03
4/9 anonim válasza:
Én csak arra tudok gondolni, hogy nagyon jó emberismerők és kipuhatolják a lány gyenge pontját. Valószínűleg nem úgy mennek oda, hogy "na én most fölszedlek!", hanem valamilyen ártalmatlan szituációban és emiatt a lány nem veszi fel a védekező pozíciót. És ahogy társalognak, szépen lassan egyre beljebb kerül a srác.
2012. dec. 18. 14:05
5/9 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet az oka. A PUA oldalakat én is olvasgattam régen, sok hasznos dolgot sajátítottam el.
Én nem tartom magam jóképűnek mégis sok csinos nőt vágtam gerincre. A lányok szerint jól nézek ki, de az önbizalmam nincs a helyén. Lehet, hogy a jólét, az is lehet, hogy a megnyerő stílusom jön be nekik... Az 100%, hogy tetszik nekik, hogy anyagilag független vagyok mindenkitől.
2012. dec. 18. 14:08
6/9 anonim válasza:
A lányok szerint jól nézek ki, de az önbizalmam nincs a helyén.
Azt megmondanád nekem, hogy ezek után mi a baj az önbizalmaddal? A lányoknak tetszel, sokukat megfektetted már és anyagilag is jól állsz. Mondd, mi kell még neked?
2012. dec. 18. 14:15
7/9 anonim válasza:
úgy hogy nem rinyálnak, hanem élik az életüket
2012. dec. 18. 14:16
8/9 anonim válasza:
Lehet hogy én nem azzal foglalkozom,hogy csúnya vagyok,ezért jókedvű,magabiztos vagyok,alapból kedves is.Ha valakinek kicsit is tetszem,akkor meg tudom szerezni.Meg aztán tudok udvarolni,sokakkal ellentétben.
2012. dec. 18. 14:40
9/9 anonim válasza:
Komám te egy nyomorék vagy. Miért használod ki a nőket?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!