Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes randi előtt recskázni vagy nem?
Mikor lesz sikeresebb egy találka?
-ha kanos de emiatt nem 100%-ig laza
-vagy ha nem kanos (mert kicsapta otthon) és nyugodtabb
Ezt nem tudom... Szerintetek?
3. :D
amúgy nem lesz most randim csak eszembe jutott, vajon hogy a jobb lélektani szempontból? :P
De az én elméletem szerint első randi előtt kicsapni hogy ne legyen idegesség/kanosság, akkor még úgy sincs csók vagy ilyesmi. 2. randin meg már kell a kanosság mert több lesz a motiváció a lányhoz érni
Én lány vagyok, de bele sem merek gondolni miről agyalhatnak a pasik egy randin... :D
Miiii? Előtte kicsapni hogy ne legyen idegeskedés, meg nem kicsapni hogy legyen motiváció? :D Eszem megáll :D
Túlságosan biológiai/pszichológiai szempontokból, objektíven nézem a dolgokat :D bocsi lányok hogy ilyeneken agyalok :)
8-as: köszi te vagy a 3. hasznos válaszadó :D igazatok van! mostantól kicsapom! lányok ha találkoztok egy sráccal gondoljatok bele hogy lehet én voltam az, és fél órája egy hatalmasat élveztem :PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!