Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap a munkahelyemet felhívta egy személy hogy velem szeretne beszélni. Mivel nem voltam bent ezért megadott egy telefonszámot hogy hivjam fel amint tudom mert nagyon fontos ügyben keres. Ma felhívtam a páromról volt szó. Mit tennétek a helyemben?
Szia
Én mindenképpen a dolog végére járnék. Ha meg akarunk érteni valamit, akkor azt meg kell vizsgálni minden szempontból. Viszont ha ez igaz és a párod sem tagadja le (bár ha igaz akkor olyan mindegy hogy meddig hazudik) akkor azonnal dobd ki. Ennél undorítóbb dolog nincs.
24/F
Szia!
Ha annyira igaz, a csaj árulja el kövi randi helyszínét és kiderül ki hazudik és ki nem :)
Szia!
Ha annyira igaz, a csaj árulja el kövi randi helyszínét, menj el és kiderül ki hazudik és ki nem :)
Hát sajnálom. Én is jártam így.
Mármint felhívtam a letagadott feleséget, mert nagyon pipa voltam, hogy átvert a pasi.
Sajnos lehet én is hasonló helyzetben vagyok. Megismerkedtem egy pasival és lehet van barátnője. Nem tudom mit tegyek. Már láttam egy közös képüket is (az egyik ismerősük buliján amúgy régi kép) lehet nincsenek már együtt, de majd kiderül :/
Mindenképpen meg kell beszélnetek a pároddal, hogy hogy is van ez, hogy Ő másokkal is találkozgat.
Szex volt? nem tudod? Én mondjuk arra tuti kiakadnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!