Mit tegyek? 2 napja megtudtam hogy rákom van, teljesen összeroppantam, idegileg tropa vagyok.
Figyelt kérdés
Nem is mondtam el egy családtagomnak sem.. Főleg attól félek hogy a 7 hónapos babámat elhagyom!! és anya nélkül kell felnőnie..próbálom leplezni magam de nem megy, mindennap csak sirok.. Nem tudom hogy mondjam el!! köszönöm a válaszokat! 25N2010. máj. 21. 18:15
31/46 anonim válasza:
Addig is szorítsunk neki !!!!!!!!!!!!!!!!!:):):D::D::D:):) SOK SIKERT és KITARTÁST :)!!!
32/46 anonim válasza:
Remélem nem vagyok túl tolakodó, hogyha megkérdezem, hogy vagy? Túl vagy már a műtéten? Remélem azóta elmondtad a párodnak, és támogat. Tarts ki!
33/46 A kérdező kommentje:
Sziasztok, a feleségem férje vagyok., 4 napja jött haza, de vissza kellett vinni a kórházba mert folyt az agyvíze, most mégegyszer megkell műteni.
2010. jún. 14. 07:31
34/46 anonim válasza:
Hát szia mi szoritottunk neki hogy sikerüljön és szorítunk is :)! Ha van valami fejlemény írj! előre is köszi:)
35/46 anonim válasza:
A hármasikres mami vagyok remélem jobban van már és minden jól alakul tudom min mehet keresztül hajrá!
36/46 A kérdező kommentje:
Köszönjük! Úgy nézz ki hogy hétfőn kiengedik,doki még nem mondott semmit.. 8 órás volt a műtétt. már nagyon várja hogy otthon lehesen..
2010. jún. 19. 13:17
37/46 A kérdező kommentje:
Még írok ha valami van!
2010. jún. 19. 13:17
38/46 anonim válasza:
Remélem jól vagytok, az egész család együtt.
Sokat pihenj,ne aggódj,1-2 év és szebb leszel,és egészségesebb mint bármikor.
39/46 anonim válasza:
22 órás vagyok,segíthetek esetleg valamiben?
40/46 A kérdező kommentje:
Igen jól vagyunk és köszönöm hogy ennyire aggódsz, és másnak is nagyon köszönöm.! Végre itthon lehetek, hát leszedték a félhajamat:( és megyek sugár kezelésre is.. azt mondta a doki hogy felépülök.! most itt alszik mellettem a kislányom ezért megéri hogy küzdjek! Köszönöm a támogatásod.! de most perpill, nincsen szükségem!, most itt körülötem mindenki segít! Mégegyszer kösözönöm!! :') még írok.!
2010. jún. 25. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!