Mit tegyek? 2 napja megtudtam hogy rákom van, teljesen összeroppantam, idegileg tropa vagyok.
Két dolgot tudnék mondani:
1. Soha ne add fel!:) Még akkor sem, ha kilátástalannak tűnik a helyzeted, mert a világon annyi csoda történt már, hogy meg se tudnánk számolni. Higgy abban, hogy meggyógyulsz.
"A hit megelőzi a csodát."
Kemény lesz, nagyon meg kell majd küzdened az életedért, de tudjuk, hogy mindenért harcolni kell. Kapaszkodj bele az utolsó szalmaszálba is, ha kell. Talán csak egy próba előtt állsz, amit ki kell állnod:)
2. Kemény, amit mondok, de fogadd el, hogy rákos vagy. Tudom, félsz attól, hogy itt kell hagynod mindazokat, akiket szeretsz, de pont ezért, ki kell használnod minden egyes pillanatot, amit kapsz. Szeress, csak szeress minden egyes másodpercben...
:'( Na most már én is sírok. Nem hagyod el a kisbabádat mert nem lehet! Szüksége van rád, ezért kell kitartanod és erősnek lenned! Tudom, hogy én könnyen beszélek, de nagyon együtt érzek veled. :'( Tényleg tiszta szívemből kívánom, hogy teljesen felgyógyulj!
21/l
gyógyulj meg mihamarabb!!!!!!!! fel a fejjel!! még fiatal vagy, ott a családod is!
miattuk se add fel!!!!!!!!!!!!!!!!!
és mindenképp ülj le a férjeddel beszélni erről. tudnia kell, s könnyebb lesz neked is, ha melletted van a családod és mindenben támogatnak. első legyen a férjed, aztán szüleid. kitartás!!
18.41
Nagyon sajnálom! :(
Szerintem is a férjeddel kezdd, ülj le vele és mondd el, hogy mit mondott a doki, mik az esélyek. Aztán a szülőknek már együtt mondjátok el.Remélem sikerül a műtét és helyrejössz, a kislányodnak szüksége van rád!
*Orwella*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!