Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 2 napja megtudtam...

Mit tegyek? 2 napja megtudtam hogy rákom van, teljesen összeroppantam, idegileg tropa vagyok.

Figyelt kérdés
Nem is mondtam el egy családtagomnak sem.. Főleg attól félek hogy a 7 hónapos babámat elhagyom!! és anya nélkül kell felnőnie..próbálom leplezni magam de nem megy, mindennap csak sirok.. Nem tudom hogy mondjam el!! köszönöm a válaszokat! 25N
2010. máj. 21. 18:15
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
én is remélem ,hogy kilábalsz belőle és még 20 év múlva is itt fogunk kéréseket feltenni egymásnak sok sikert és kitartást ÉS SZERINTEM MINDANYIUNK NEVÉBEN MONDHATOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
2010. máj. 21. 18:35
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
ha az orvos műteni akar, akkor jó esélyeid vannak:) kapsz kemot is tuti... tarts ki...
2010. máj. 21. 18:36
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ha műteni akarja, akkor valószínűleg meg tudja csinálni! És ha kiveszi, az már fél gyógyulás. Utána kemó, miegymás, és hidd el, meggyógyulsz! A lényeg, hogy soha egy percre se add fel! Mindig gondolj arra, hogy meg fogsz gyógyulni! Amint lankad a hited, az állapotod is rosszabbodik. Hidd el, ha nem is személyes, de elég közeli tapasztalat...
2010. máj. 21. 18:38
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Két dolgot tudnék mondani:

1. Soha ne add fel!:) Még akkor sem, ha kilátástalannak tűnik a helyzeted, mert a világon annyi csoda történt már, hogy meg se tudnánk számolni. Higgy abban, hogy meggyógyulsz.

"A hit megelőzi a csodát."

Kemény lesz, nagyon meg kell majd küzdened az életedért, de tudjuk, hogy mindenért harcolni kell. Kapaszkodj bele az utolsó szalmaszálba is, ha kell. Talán csak egy próba előtt állsz, amit ki kell állnod:)

2. Kemény, amit mondok, de fogadd el, hogy rákos vagy. Tudom, félsz attól, hogy itt kell hagynod mindazokat, akiket szeretsz, de pont ezért, ki kell használnod minden egyes pillanatot, amit kapsz. Szeress, csak szeress minden egyes másodpercben...

2010. máj. 21. 18:40
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

:'( Na most már én is sírok. Nem hagyod el a kisbabádat mert nem lehet! Szüksége van rád, ezért kell kitartanod és erősnek lenned! Tudom, hogy én könnyen beszélek, de nagyon együtt érzek veled. :'( Tényleg tiszta szívemből kívánom, hogy teljesen felgyógyulj!

21/l

2010. máj. 21. 18:41
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

gyógyulj meg mihamarabb!!!!!!!! fel a fejjel!! még fiatal vagy, ott a családod is!

miattuk se add fel!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. máj. 21. 18:41
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

és mindenképp ülj le a férjeddel beszélni erről. tudnia kell, s könnyebb lesz neked is, ha melletted van a családod és mindenben támogatnak. első legyen a férjed, aztán szüleid. kitartás!!

18.41

2010. máj. 21. 18:44
 18/46 anonim válasza:
100%
Csatlakozom az előző javaslatokhoz és jókívánságokhoz. Hozzátenném, hogy as rák kialakulásának vagy további fejlődésének/terjedésének az okát is kezelni kell. Sok antioxidánsra és omega zsírsavra van szükséged. Ne érd be sima gagyi patikában kapható cuccal: javaslom a Pharmanex és Forever termékeit. Pharmanextől a LifePak+Marine Omega, Forevertől az Aloe Vera gél. (nem vagyok ügynök vagy mi, csak több éve szedem ezeket és tudom mennyire hatásos cucc)
2010. máj. 21. 18:51
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom! :(

Szerintem is a férjeddel kezdd, ülj le vele és mondd el, hogy mit mondott a doki, mik az esélyek. Aztán a szülőknek már együtt mondjátok el.Remélem sikerül a műtét és helyrejössz, a kislányodnak szüksége van rád!

*Orwella*

2010. máj. 21. 18:55
 20/46 anonim válasza:
100%
nézz utána minden lehetséges gyógymódnak, és sosem szabad feladni!! családodnak, ha most neme is de kis idő elteltével beszéld meg
2010. máj. 21. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!