Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 2 napja megtudtam...

Mit tegyek? 2 napja megtudtam hogy rákom van, teljesen összeroppantam, idegileg tropa vagyok.

Figyelt kérdés
Nem is mondtam el egy családtagomnak sem.. Főleg attól félek hogy a 7 hónapos babámat elhagyom!! és anya nélkül kell felnőnie..próbálom leplezni magam de nem megy, mindennap csak sirok.. Nem tudom hogy mondjam el!! köszönöm a válaszokat! 25N
2010. máj. 21. 18:15
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp egyezz bele a mielőbbi műtétbe! Nem szabad halogatni.A pároddal pedig beszéljétek meg, támogatni fog ebben.

Ne nézd az esélyeket, ha nem műtteted meg magad, az a legrosszabb eset. Higyj benne, hogy meg fogsz gyógyulni!

2010. máj. 21. 19:00
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, nagyon sajnálom amin keresztülmész... De csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni: Egy percig se add fel a küzdelmet a betegséggel! Őszintén, szívből remélem, hogy meggyógyulsz! Minél hamarabb mondd el a családtagjaidnak, legalábbis a hozzád legközelebb állóknak. Ők is ki fognak borulni, de a legtöbbet a szeretteid tudnak segíteni Neked! Nagyon sok sikert és erőt kívánok Neked!!
2010. máj. 21. 19:10
 23/46 anonim ***** válasza:
Budapest 14.kerület,Amerikai agysebészet-Laky Adolf utcáról van személy bejárat,oda menj. Telefonálj előbb, megmaradsz nyugi.Férjedre ne haragudj ha bepánikol,biztosítsd őt,hogy meggyógyulsz,a hajad is kinő,és nyugi...Férfiak furcsák,de nem azért mert nem szeretnek.
2010. máj. 21. 19:12
 24/46 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom ami veled történt.A legjobbakat kívánom nektek!Ne add fel!Gondolj a babádra h őt szeretnéd látni ahogy felnő.A párodnak mindenképpen szólj és harcoljatok együtt!Fiatal vagy még és van mért élned ezért megfogsz gyógyulni.Reményt adhat az is h meg akar műteni az orvos!Sok sikert kívánok és rengeteg erőt kitartást!

2010. máj. 21. 19:14
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon nagyon sok kitartást kívánok és hidd el mindig van remény! El mesélek két pozitívan végződő szomorú története hátha erőt ad! Az első az unokanővérem akinek nyirokcsomó rákja lett az orvosok már le mondtak róla nem akarták gyógyítani végül magán úton kapott kezeléseket és 4 éve 100%-osan gyógyult és most tervezik az első babájukat! A másik pedig a sajátom! Rákos csomókat találtak mind két petefészkemen rengeteg kezelést kaptam azt mondták ha túl élem sem lehet sosem babám! Én küzdöttem és kitartottam azóta fél évesek a hármas ikreim és mind a négyen egészségesek vagyunk és boldogok! Sok sikert és kitartást mindenképp beszélj a családoddal erről szükséged lesz rájuk! Próbálj a legnehezebb időkben is pozitivan állni a dolgokhoz és mikor már mindenki feladja te akkor se add fel! Szoritok neked!
2010. máj. 21. 19:41
 26/46 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!:'( annyira rendesek vagytok! igyekszem pozítivan állni az egészhez! a Férjemnek pedig holnap mondom el.!
2010. máj. 21. 20:35
 27/46 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló! ez egy csoda ami veled történt!! 3-as ikrek! gratulálok hozzá!
2010. máj. 21. 20:36
 28/46 anonim ***** válasza:

Ha lemondasz az életedről,akkor meg fogsz halni. Ne add fel,műthető a rákod,meg tudsz gyógyulni de akarnod kell!!

Mielőbbi jobbulást kivánok.

2010. máj. 23. 12:01
 29/46 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 18:31 vagyok. Kérlek, ha bármi pontosabbat megtudsz, kezelés, stb. írj, mert nagyon aggódok érted, és szorítok, hogy minden rendben menjen!
2010. máj. 23. 21:57
 30/46 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon kedves vagy!úgy nézz ki jövő héten műtenek is! holnap megyek kórházba maajd még megírom!
2010. máj. 24. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!