Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nyernél a lottón mennyi...

Ha nyernél a lottón mennyi pénzt adnál a családtagjaidnak?

Figyelt kérdés

A szüleidnek, a nagyszüleidnek, a testvéreidnek, a keresztanyádnak és apádnak, a nagynéninek és nagybácsinak, esetleg távolabbi rokonnak.

Hány %-ot? De konkrét összeget is írhattok.

2017. júl. 14. 09:05
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
81%

Ha megnyerném az 5ös lottot ,anyumnak (apàmmal él) adnék 20milliot. Nincs tartozàsuk ,jô moduak.

Papamnak és keresztapàmnak is 20miliot adnék (mamàm sajnos màr nem él).

Tesom is kapna 10millàt ,nekik sincs gondjuk.

Apàm részérôl mamàmnak egy forintot se adnék ,mindig egy rosszindulatu ,szrkeverô volt velûnk.

Màs sokonomnak se adnék.

Van egy nagyon jô baràtom ,van elég pénze ,de neki is adnék 5öt ,meg a lànyom növérének adnék 10et.

Lànyomnak minimum 100millàt raknék be a bankba.

Vennék egy kertes hàzat ,egy jobb autot.

Befektetném a pénz egy jô részét ,nyitanék még egy két kocsmàt ,vennék 2 3 lakàst és kiadnàm.

N25

2017. júl. 14. 11:52
 22/52 anonim ***** válasza:
86%

Én titkolnám mindenki elől, ha néhányszáz/ezer milliót nyernék.

Édesanyám életét tehermentesíteném, és a testvéremnek is vennék egy lakást, de mindezt úgy, hogy lenne egy fedő vállalkozásom rá, amire rá tudom fogni, hogy most éppen jobban megy.

A pénz nagy részét befektetném, nem pedig elosztogatnám, ha mindenki tudná, hogy nyertem, akkor kb 2 hónap alatt minden pénz elmenne.

2017. júl. 14. 12:14
 23/52 érdekel0 ***** válasza:
81%

Csodálom,hogy mindenki ennyire bátor.

Én max 100Mt vallanák be,segítenék arányosan,de elég nagy a család.

Milliárdos nyereménynél én félteném a családomat,hogy ezzel villogjak, a kb 100fős rokonság+barátok+ismerősök,aztán a falu,majd mindenki elött.

2017. júl. 14. 12:28
 24/52 anonim ***** válasza:
79%
Csak szüleimnek, testvéreimnek adnék.
2017. júl. 14. 12:48
 25/52 anonim ***** válasza:
65%
Mondjuk nem mindegy, hogy mennyit. Pl. a skandin nem nagyon van 200 milliónál több úgy általában. Ebben az esetben nem lennék olyan bőkezű, 10-10 milliót kapna a 3 legfontosabb személy, további 5-8 között a legjobb barátnőim. Milliárdos nagyságrendnél: igyekezném gondtalanná tenni szüleim és egyetlen testvérem életét,kb. amit csak akarnak már ami az anyagiakat illeti. Lányomra aki most 4,5 éves, övé mindenem amúgy is, pazar jövő várna rá, normális kereteken belül tehát ne érezze, hogy felsőbb rendűek vagyunk. Nem lenne egyszerű amúgy mert ezt titkolni kell és ha egynél többen tudnak róla az már nem titok...
2017. júl. 14. 13:07
 26/52 anonim ***** válasza:
79%

Anyunak apunak élete végéig adnék pénzt, bátyámnak annyit amennyi kellene ha akarna magának vásárolni valamit, pl ne kelljen hitelt felvennie stb.

Apám révéről vannak csak élő rokonaim.4-en vannak testvérek,de csak a hugának (keresztanyámnak) és annak családjának gyerekeinek adnék. Más nem kapna!

2017. júl. 14. 13:22
 27/52 anonim ***** válasza:
83%

23-as. Természetesen nem mondanànk el a nyeremény összegét. Vagyis nem az igazat :D

Isten õrizz. Én a segítést is általànos szintem adnàm. Nem 50-100 milliókat.. Nem szeretnék bajt hozni a fejemre. :D

Elsõ körben bevallanék kb 50 milcsit, a szūk csalàdnak, abból segítenék tehermentesíteni. Így tuti nem lenne nagy az elvàràs. Utàna elkezdenénk "vàllalkozni", amibõl nem lenne gyanús, hogy mindig van pénzünk. :)

2017. júl. 14. 13:55
 28/52 anonim ***** válasza:
68%

Csak a szüleimnek. Testvérem soha nem tett értem semmit, így nem kapna. Egy nagyszülőm él, annak érdekében, hogy ne keregessen feleslegesen, el se mondanánk neki. Több rokonommal meg aztán egyáltalán semmilyen közelebbi viszony nincs a köszönésen kívül.

Van még a párom oreganyjának a testvére, aki folyton öt nyaggatja mindennel, tűzifa, mobiltelefon, ilyesmi, ő hajadon, senkije nincs. Mindig azt hallgatom annyi pénze sincs, hogy a temetesere félre tegyen. Hát ha annyi pénzem volna kifizetném az öreglánynak a temetést, mert tudom, hogy az öregeknek ez fontos.

2017. júl. 14. 14:00
 29/52 anonim ***** válasza:
95%

Én nem adnék egyik rokonomnak sem. Fulladjanak bele a rosszindulatukba, meg a lenézésükbe mind. Mióta nem beszélek velük, sokkal jobb lett az életem. :)

Viszont amit mindenképpen tennék: Létrehoznék egy, vagy több családok átmeneti otthonát, és/vagy bántalmazott nők, és gyerekek (extrém esetben férfiak) titkos búvóhelyét. Szerintem fontos lenne, hogy ilyen helyekből minél több legyen, hogy aki bajban van ne kelljen várólistán lennie.

2017. júl. 14. 14:17
 30/52 anonim ***** válasza:
97%

Nem mondanám el. A szüleimet eddig is mi tartottuk el. A másik oldalnak nincsenek anyagi gondjai. De kicsi sem. Egy tesó van még, esetleg neki jól jönne kb. 10 millió. Azt odaadnám. A többit befektetném. Nekünk sem lenne életbevágó. Megvan amire szükségünk van. Nem vennék 10 házat vagy autókat. Minek?

Az álmom még az, hogy legyen egy alapítványom, ahol segíthetek másoknak. Nem részletezem, de ebbe még befektetnék. Sokat.

2017. júl. 14. 15:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!