Inkább szakít a barátnőjével, minthogy gyerekük legyen? Miért?
Tudjátok, mire vagyok kíváncsi? Hogy a gyereket nem akaró nő mellett is így, egy emberként kiállnátok-e.....
Ezt csak egy nő kérdezheti:)
Természetesen, ha a nő kijelenti az elején, és nem árul zsákbamacskát , IGEN
Érdekes én azt látom hogy a társadalom szerint a nőnek szülni kell míg egy férfinél nem veszik ezt olyan komolyan. De ha egy nő nem akar gyereket akkor azzal baj van. Pedig ez nem igaz. Jó hogy itt ennyi megértő ember gyűlt össze.
Annál a bizonyos kérdésnél ahol a pasi akart ott inkább azt láttam, hogy nem normális a nő, meg majd meggondolja magát, meg biztos csak az anyós miatt, meg ilyen nőt jobb ha otthagysz...
"Ezek szerint csaqk én gondolom, hogy az igazi szeretet és kiegyensúlyozott párkapcsolat szerves része a gyerekvállalás."
Az esetek többségében valóban így van, de azért egy gyerek elég nagy anyagi terhet is ró az emberekre. Egy gyerek teljes értékű szülőt érdemel, nem pedig olyat, aki nem képes eltartani, vagy éppen csak nem foglalkozik vele, elhanyagolja. Ha valaki tudja, hogy jelen helyzetében képtelen lenne egy gyereket nevelni, akkor őt is meg lehet érteni. Ettől ő még szeretheti a párját, de megtörténhet az, hogy a gyerek mégsem fér bele számára. Azért nem minden olyan fekete-fehér, ahogy gondolod. Nagyon egyszerű lenne kijelenteni, hogy "ha nem akarsz tőlem gyereket, akkor biztos nem is szeretsz", de az életsajnos nem ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!