Inkább szakít a barátnőjével, minthogy gyerekük legyen? Miért?
Megértem a pasit.
Már 40 éves, és egy gyerek felnevelése nem kevés energia és pénz.
Én azt mondanám, hogy gondolom a lány tudta ezt már a kapcsolat elején is. Ha így elfogadta a párját, akkor most már bele kell törődnie. Én nem mondom feltétlenül, hogy egyetértek a pasival, de ez meg más kérdés. Ő így döntött, közölte előre, és ennyi.
Egyébként nagyon sok kapcsolat megy ezért tönkre. AZ egyik baráti párnál a hölgy az idősebb. 43 éves, már van egy gyereke, a srác, akivel együtt él 30 éves. A hölgy már az elején elmondta neki, hogy nyilván ő többet már fog szülni. Reális ember tisztában van vele, hogy egyszer vége lesz a kapcsolatuknak, mert a srác valószínűleg akar majd valamikor gyereket. Ő ezt nem tudja megadni neki. Tehát úgy keztek bele, hogy tart,ameddig tart. De legalább ők nem árultak zsákbamacskát, már az elején tisztázták a dolgokat.
Te vagy a fiatal barátnő?
Nem önzés
Én megértem őt, a többségnek 4x évesen már felnőtt gyereke van. Az viszont nem szép dolog, hogy úgy van a nővel, hogy amaz akar gyereket, ő meg nem. Vagy teljes az összhang, vagy nem, de akkor ne legyenek együtt.
De ismétlem, én sem akarnék 40 évesen újabb gyereket.
Ezért nem jó, ha ilyen nagy a korkülönbség.
Megértem a nőt, mert 30 éves és lassan kifut az időből, és egy nőnek kell a baba.
A férfit is megértem, mert én sem akarnék már 40 éves koromban csecsemőt a nyakamba. Szerintem nem önzőség.
A csaj miért nem keresett fiatalabbat? Ez így biztos nem fog működni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!