Inkább szakít a barátnőjével, minthogy gyerekük legyen? Miért?
Én se szeretnék ha férfi lennék még egy gyermeket..ha már az az egy vagy kettő fel van nőve..én is vágynék szabadságra, akár mint nő se szeretnék szerintem márr..Ilyen esetben a lányt sajnálom, ha 10 évvel fiatalabb akkor keressen egy olyan embert aki mellett családot alapithat.
24/L
Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy más életszakaszban vannak, vagyis nem illenek össze. Ez nem a helyességen múlik.
A barátnődnek teljesen igaza van, hogy gyereket szeretne.
A pasinak meg joga van nem akarni.
Egyikük sem kényszerítheti rá az akaratát a másikra, és legfőképpen akkor nem, ha szeretik egymást. Egy megoldás van: szabadon engedni egymást, és olyan partnert keresni, aki ugyanazt akarja, mint ők.
Jobb lenne ha csak azért vállalna be egy gyereket hogy együtt maradjanak?
Szerintem az mindenkinek rossz lenne
A pasi neveli a lányt?
Mert akkor megértem ha nem akar gyereket.
Na de ha a volt asszony neveli,akkor miért nem érzi magát szabadnak a pasi?Hiszen gyerektartást fizet és látogatja a lányát nem?(gondolom)
én a barátnőnek adok igazat.
Egy 40 éves pasi nem idős még egy gyerek vállalásához.Egyáltalán nem.Pont most van apás korban amikor már érett a gyerekhez.
Szerintem itt inkább a pasi az időt húzza,vagy nem is akarja komolyabban ezt a kapcsolatot a párjával.
"Ennyire rémisztő egy gyerek."
Csak az ír ilyet, akinek még nem volt gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!