Ha parotokkal eltek es mondjuk 100 at kerestek, pasi meg 200at akkor felezitek a koltsegeket kaja rezsi?
Párom Svájcból kap rokkant nyugdijjat,havi 250ezer ft. Ebböl 200at ''lead'',maradék 50en meg egyébb pénz az ővé.
Én jelenleg gyesen vagyok ,kapok 90ezret,mellette dolgozom,az kb havi 70ezer plusz. Meg a családí 12
ezer meg a gyerektartas 25ezer.
A gyerektartas a lányomnak megy félre meg a családi is.
Közös kasszán vagyunk,én intézem a pénzügyeket. Az albérlet 100ezer ft,plusz rezsi meg közösköltség. Plusz kaja meg tisztalkodószerek,kutyák kajája..stb.
Havi minimum 30ezret félrerakok.
Autóinkat is a közösből fízetem. Tankolast csak az en kocsimba,párom meg fízeti az ővét
Párom nem kéri számon mire költök.
Tellik vacsorákra,utazásra,bulizásra stb. Néha müköröm,fodrász.
Ő még egyébb helyről is szerez pénzt.
Ha véletlen kérnék tőle pl 20ezret mert kell valamire,nem varjál odaadja. Volt hogy ő kért a közösből 20at odais adtam.
Ha viszamegyek dolgozni kb 180at fogok keresni plusz egy ket alkalmi munka.
N25
"Itt mindenki havi 1 milla felett keres?"
Persze. Keresnek ők többet is.
Csak nem találnak.
Volt egy kérdés, hogy a maradékkal mi van?
A maradékból én fizetek egy lakáskasszát, ő pedig kettőt. A többi pénzt arra költjük, amire akarjuk
"Csak azt nem értem a nem közös kasszás megoldásokban,hogy mire költi a többet kereső a sok megmaradt pénzt ?"
Mért, kötelező elkölteni? Ha sokáig áll a számlán, megromlik, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!