Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha parotokkal eltek es mondjuk...

Ha parotokkal eltek es mondjuk 100 at kerestek, pasi meg 200at akkor felezitek a koltsegeket kaja rezsi?

Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 15:52
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
91%

Párom Svájcból kap rokkant nyugdijjat,havi 250ezer ft. Ebböl 200at ''lead'',maradék 50en meg egyébb pénz az ővé.

Én jelenleg gyesen vagyok ,kapok 90ezret,mellette dolgozom,az kb havi 70ezer plusz. Meg a családí 12

ezer meg a gyerektartas 25ezer.

A gyerektartas a lányomnak megy félre meg a családi is.

Közös kasszán vagyunk,én intézem a pénzügyeket. Az albérlet 100ezer ft,plusz rezsi meg közösköltség. Plusz kaja meg tisztalkodószerek,kutyák kajája..stb.

Havi minimum 30ezret félrerakok.

Autóinkat is a közösből fízetem. Tankolast csak az en kocsimba,párom meg fízeti az ővét

Párom nem kéri számon mire költök.

Tellik vacsorákra,utazásra,bulizásra stb. Néha müköröm,fodrász.

Ő még egyébb helyről is szerez pénzt.

Ha véletlen kérnék tőle pl 20ezret mert kell valamire,nem varjál odaadja. Volt hogy ő kért a közösből 20at odais adtam.

Ha viszamegyek dolgozni kb 180at fogok keresni plusz egy ket alkalmi munka.

N25

2017. jún. 21. 23:28
 42/47 anonim ***** válasza:
50%

"Itt mindenki havi 1 milla felett keres?"

Persze. Keresnek ők többet is.

Csak nem találnak.

2017. jún. 22. 14:01
 43/47 anonim ***** válasza:
65%
Mi felezzük, nálunk 200-400 a felállás. A rezsi teljesen feleződik, a bevásárlás attól függ, hogy ki jár arra. A kávékapszulát ő veszi, de ennyi.
2017. jún. 22. 15:39
 44/47 anonim ***** válasza:
61%

Volt egy kérdés, hogy a maradékkal mi van?

A maradékból én fizetek egy lakáskasszát, ő pedig kettőt. A többi pénzt arra költjük, amire akarjuk

2017. jún. 22. 15:42
 45/47 anonim ***** válasza:
55%

"Csak azt nem értem a nem közös kasszás megoldásokban,hogy mire költi a többet kereső a sok megmaradt pénzt ?"

Mért, kötelező elkölteni? Ha sokáig áll a számlán, megromlik, vagy mi?

2017. jún. 23. 03:23
 46/47 anonim ***** válasza:
55%
"Csak azt nem értem a nem közös kasszás megoldásokban,hogy mire költi a többet kereső a sok megmaradt pénzt ?" - Miért kellene elkölteni? Egyébként nem biztos, hogy sok, de sok kicsi sokra megy. Lehetnek az életben olyan váratlan vagy tervezett nagyobb kiadások, amikor jó, ha van mihez nyúlni, pl. ilyen lehet egy betegség, a háztartási gépek cseréje, lakásfelújítás, a gyerekek taníttatása, vagy lakáshoz segítése, családi személyautó vásárlás illetve csere, nyaralás... stb. Szóval jó, ha van megtakarítás.
2017. jún. 23. 06:56
 47/47 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy menjen a felezés, de ha úgy adódna, lehet kérni a párunktól segítséget.És ő majd mérlegel hogy azért vagyunk e megszorulva mert szórtuk a pénzt vagy azért mert tényleg olyan kiadások voltak amik miatt hamarabb "elcsúsztak" a dolgok.Például ha én bevásároltam a saját pénzemen kaját, megfőztem és a férfi párom is evett belőle minden este akkor havi 30.000-el már alapból kisegíthetne hónap végén de ezt én sem várnám el természetesen de ha normális az illető belátja hogy ez így fair, vagy megkérdezi hónap végén hogy kisegítsen e valamennyivel.
2017. szept. 3. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!